Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2]SigmaCraft Survival + RPG [Heroes][OtherDrops][Gildie] Zapraszamy

SigmaPLK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, w ksiazce "Witaj" pisze ..."zapoznaj sie z /pomoc" wpisuje - nie ma takiej komendy

Ehhhh Taka moja opinia

Opublikowano

Był błąd z pluginem, który został już naprawiony. Przepraszamy za utrudnienia

@Dodano ITEMSHOP, zmiejszono hp i dmg mobów, zmiejszono wymagane itemy na gildie

Opublikowano

Sloty będą zwiększane gdy będzie to potrzebne, a prezentacja tymczasowa. Na warsztacie już jest tworzona lepsza.

@Każda klasa otrzymała możliwość noszenia diamentowej zbroi

@Oslabiono potwory

@Zwiększono exp z potworów.

@refresh

Opublikowano

Też niepolecam

1. z powodu Administracji Jest plugin na czyszczenie itemów z podłogi na dedłem nie zdążyłem na czas i itemy znikły

2.Gracze kill aure mają

Opublikowano

Też niepolecam

1. z powodu Administracji Jest plugin na czyszczenie itemów z podłogi na dedłem nie zdążyłem na czas i itemy znikły

2.Gracze kill aure mają

Po 1. plugin jest, a że usunął Ci itemy gdy dedłeś to trefny zbieg okoliczności. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za stracone itemy (nawet w ten sposób, czyszczenie odbywa się co 7minut). Po 2. nie ma na to dowodów, nie banuje graczy bezpodstawnie.

Opublikowano

Nie za bardzo mi się podoba noszenie diamentowych zbroi przez wszystkie klasy.

Klasy powinny być bardziej zbalansowane, ale nie kosztem większej obrony.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Nie za bardzo mi się podoba noszenie diamentowych zbroi przez wszystkie klasy.

Klasy powinny być bardziej zbalansowane, ale nie kosztem większej obrony.

Wezme to pod uwage

Opublikowano

Nie polecam serwera. Lagi są niesamowite do tego gracze mają killaury a admini nie banują, bo nie chcą stracić gracza... (czitera) NIE WCHODŹCIE NA TO !

Opublikowano

Nie polecam serwera. Lagi są niesamowite do tego gracze mają killaury a admini nie banują, bo nie chcą stracić gracza... (czitera) NIE WCHODŹCIE NA TO !

Tylko ty się skarżysz na lagi. Zapewne wina Twojego komputera lub łącza. Ja nie mam lagów pomimo bardzo słabego łącza. Nie banuje bez powodu i dowodów. Znajdą się dowody to znajdą się też bany.

Tyle z mojej strony. Przykro mi, że masz takie zdanie, ale cóż pewnie ktoś się raz czy dwa zabił i od razu od killaury go wyzywasz, a na serwerze posiadamy system Heroes co daje bardzo urozmaicona rozgrywkę PvP, zatem jeśli była duża różnica klas/lvl'i to się nie dziw, że Cię zabili.

@Niestety z powodu awarii maszyn hostingu, na którym jest postawiony serwer został wyłączony, ale już wszystko działa.

Zapraszamy ponownie, a za utrudnienia przepraszamy.

@Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...