Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod Metin2 PL (szybki atak)

Witek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam najnowszego Kamer Moda, zainstalowany dodatek bibliotek Microsoft, a pomimo tego bot nie posiada funkcji szybkiego ataku (/attacksel), na komputerze u brata cały czas (zaraz po zalogowaniu) atakuje potwory znajdujące się obok, u mnie jedynie działa na zasadzie biegania od moba do moba. Ktoś wie w czym tkwi problem? Był bym wdzięczny za pomoc!

Pozdrawiam, Witek

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Próbowałeś przeinstalować metina i wgrać moda na nowo?

A net framework zainstalowany?

Przeinstalowałem metina, wgrałem moda na nowo(pobrałem również z innego źródła na stronie oficjalnej), framework 4.5. Czasem postać zaatakuje jednego potworka z zawrotną prędkością, ale to wszystko ;-/

Na brata PC problem również się pojawił, ale w jego przypadku musi oznaczyć danego potwora, przedtem atakowało wszystkie moby w danym zasięgu bota.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Teraz ta funkcja jest w hackbar po lewej stronie obok takiego miecza..

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Teraz ta funkcja jest w hackbar po lewej stronie obok takiego miecza..

Nie mam pojęcia gdzie :s

Tak wygląda mój bar:

bnzl.jpg

Opublikowano

chyba ci chodzi o waithacka ktory sie wlacza w oknie logowania

Tak, to jest ta opcja, ale w oknie logowania nie mam żadnych custom okienek (menu), gdzie mógłbym go aktywować. Jak wspominałem wyżej, brat miał tą opcję aktywną od początku, bez żadnych zmian w ustawieniach?

Opublikowano

Ta opcja chyba powinna być po prawej stronie gdy się wpisuje passy.

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Tak, to jest ta opcja, ale w oknie logowania nie mam żadnych custom okienek (menu), gdzie mógłbym go aktywować. Jak wspominałem wyżej, brat miał tą opcję aktywną od początku, bez żadnych zmian w ustawieniach?

mod_config.rar Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/7a3e66dea3059b9626d3d81f48956486bec6b3c35da5afa77bd77b334db65dc7/analysis/1371592063/

Wrzuć ten plik do folderu z metinem, po czym włącz gre(moda).

Tutaj jest włączona opcja WH.Po wejściu do gry powinieneś dostrzec, iż WH został właśnie włączony.

Jak chcesz go wyłączyć, a nie masz okna w grze, wystarczy, że edytujesz ten plik notatnikiem i zamiast Waithack=On wpiszesz WaitHack=Off.

Opublikowano

Dzięki wielkie! Teraz zorientowałem się że to jest dodatek do podstawowej wersji kamer moda, ale ciekawi mnie dla czego na jednej, jedynej postaci brata postać działała z WH?

//Miałem ten plik wcześniej :)

//Działa, wielkie dzięki za pomoc! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...