Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RP

okraha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym polega różnica pomiędzy RP z allegro a RP kupionych prosto od riotu w grze? Bo jest napisane na allegro ze maja jakieś promocje a wychodzi na to ze jest podobna co cena Rp w grze.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Niczym.Jedyne czym to że od RIOT'u są pewniejsze, ew. ceną.

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

Na tych promocjach z allegro nic nie zyskasz, a jedynie możesz stracić bo pełno oszustów w sprawach związanych z lolem na allegro. Różnicą jest niewielka zniżka w cenie na allegro oraz to że jest prawdopodobieństwo bycia oszukanym przez ludzi z allegro.

Opublikowano

To niezle ludzie są biedni o te kilka groszy, ja tu patrzę a tu z 200 szt, ponad 100 sprzedanych więc myślalem ze promocja musi być poprawna ;d

Dobra dzięki za wyjaśnienie

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up uwież, że mogą. Jeśli np. kupisz na allegro rp dajmy na to za 20zł i jeśli ich nie dostaniesz to praktycznie nic nie możesz zrobić. Jeśli pójdziesz na policje to powiedzą Ci że oni też nic nie mogą zrobić bo to nie jest przestępstwo tylko wykrocznie i ew. mogą wysłać mu mandat (jeśli znasz jego dane (sprzedającego)).

I jeszcze jest druga opcja że napiszesz do allegro i zwrócą Ci pieniądze. Bo allegro oddaje (nie zawsze) pieniądze do 10.000 zł. Sam miałem sytuację taką że kupiłem dla brata ps2 i koleś nie chciał wysłać, to napisałem do allegro bo na policji mi powiedzieli że oni nic nie mogą zrobić. Allegro napisało do tego kolesia i po 2 dniach miałem ps2 w domu, wystraszył się pewnie, bo allegro zaczeło mu groźić sądem itp.

@topic

nie polecam kupna rp na allegro. Dlaczego? odp masz wyżej ;)
Różnica w cenie jest tak mała że wręcz nie opłacalna, lepiej wpłacić dobie kase na konto i uzbierać na największą wartość rp i wtedy masz dużo taniej niż jak byś miał kupować po 20zł.

Pozdrawiam :)

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Różnica polega na tym że osoby pracujące w firmach mające służbowe telefony chcą się wzbogacić i na allegro wystawiają owe aukcje niby taniej a tak naprawdę bezpieczniej jest kupić od Riotu i potem niepotrzebnie sie nie stresować.

Opublikowano

riot - pewność

allegro - loteria

te słowa mówią wszystko

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Postanowiłem sprawdzić oferty na allegro i tam nawet nikt nie daje niskich stawek wszystko jest droższe od tych z riot games nawet nie mają jakichś specjalnych kodów tylko paysafecard dlatego nie polecam.

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...