Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co zrobić z GP?

BFHmaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam Pytanie

O tusz mam problem z GP.Co mam zrobić

Czy kupić 10 losów na XM8-A ALBO Kupić XM8

Co zrobić? mam 50k GP.

Dam LIKE!. max.5

Opublikowano

Ja polecam xm8 ;) Po co losowac a szanse są 1:1000 :) Czyli praktycznie musi być fart :) A tak masz broń na zawsze ;d

Opublikowano

Najpierw lepiej kupić bronie na stałe, a dpoiero później losować.

Ja wydałem ponad pół miliona GP w CF NA na losy i trafiłem tylko 3 bronie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

jarek to coś ci źle szło ja miałem 100k gp wtedy zbierałem za lvle i wbijałem trafiłem steyer auga camp,thompsona,winchestera i jak miałem troszka rp trafiłem m4a1-customa i foxa :D tam była gra ;/

Opublikowano

@up

Z tego co wiem to na NA nie ma i nie było nigdy postaci FOX, tym bardziej, że tam nigdy nie losowało się postaci za zp ;)
@top

Nie warto losować za gp, sam wydałem sporo gp na te losy i nawet broni nie widziałem także lepiej po prostu kupić broń, masz 100% pewności, że będziesz ją miał i wydasz od razu ustaloną kwotę na broń niż może nawet więcej na losy :P

Opublikowano

Ja tam Ełberęłkę za 1 raz wylosowałem, a wydałem tylko na 1EA ;) Ja bym losował :D

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

@up

Z tego co wiem to na NA nie ma i nie było nigdy postaci FOX, tym bardziej, że tam nigdy nie losowało się postaci za zp ;)

@top

Nie warto losować za gp, sam wydałem sporo gp na te losy i nawet broni nie widziałem także lepiej po prostu kupić broń, masz 100% pewności, że będziesz ją miał i wydasz od razu ustaloną kwotę na broń niż może nawet więcej na losy :P

hmm to dziwne bo pamiętam że wygrałem tam postać i to była babka i wydaje mi się że fox hmm

Opublikowano

Ja bym kupił to XM8, zamiast losów, bo na z nich ciężko cokolwiek wylosować.

Dodam jeszcze, że ta broń to wielkie dno.

Jeżeli chcesz się nauczyć grać to kup sobie M4/ak - te 2 bronie mogę ci polecić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...