Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak Dodać Serwer do Kamer Moda

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiele osób spamuje z prośbą o ip i pong do moda, przez co robi się spam na forum. Zrobiłem ten Poradnik specjalnie dla nich.
Od Razu mówię, że nie jestem jakąś super osobą, co robi 100 poradników dziennie.

Co Będzie nam Potrzebne?:

• Kamer Mod Najnowszy,
  • Client Jakiegoś serwera najlepiej PL.

1.Ściąganie Potrzebnych Plików.

2.Wypakowywanie i wyciąganie danych.

Gdy Już to Pobraliśmy, wypakowujemy te pliki i wklejamy do folderu z clientem, do którego chcemy moda < Nie na Każdym Działa > Gdy już to zrobimy, odpalamy ikonke clienta < Jeśli to patcher, to zrób obejśćie > Jeżeli wyskoczy nam coś takiego :

aXN79uX.png

Po wciśnięciu Ok Powinien nam wyskoczyć 2x Notatnik. Wtedy możemy już wyłączyć Metina

3.Dodawanie do Moda

Gdy już mamy 2 notatniki otwarte, instalujemy kamer moda<Najnowszego> do Clienta z Metinem, Najlepiej PL. Gdy Już Zainstalujemy, otwieramy folder i szukamy plik ServerInfo.exe. Otwieramy go i mamy takie okno : sTHbodR.png

Teraz tak, jeśli chcemy, aby serwer był wraz z innymi serwerami, musieli byśmy usunąć 3-4 serwery. W tym wypadku klikamy nazwę serwera i wciskamy : P2paFVF.png. Gdy już usuneliśmy serwery, to musimy przejść do notatnika o nazwie serwerinfo i przepisać wszystko zgodnie do tabelki w serwerimfo w te same rubryki . Serwer Name zmieniamy na nazwę serwera, website zostawiamy bez zmian. Teraz przechodzimy do notatnika o nazwie pong.txt i kopiujemy to co jest zaznaczone na ss< u was mogą to być inne dane >: Ap8SInW.png

Gdy już wkleimy pong, to dalej już nic nie zmieniamy. Klikamy na tego plusika sYvtxBr.png i serwer został dodany. Teraz, żeby to zapisać wciskamy tą dyskietkę nAFZBz7.png wyskoczy nam gdzie to zapisać, nic nie zmieniamy wciskamy Enter, Potem jeszcze raz gdzie to zapisać nadal nic nie zmieniamy i wciskamy enter. Teraz Odpalamy Plik o nazwie metin2mod_2011sf i cieszymy się serwerem.

4.Dla tych co nadal nie wiedzą jak to zrobić

Jest to link na youtube nagrany przez użytkownika, który pokazuje jak to zrobić.Dla ty co nadal nie wiedzą o co chodzi bądź stoją w 1 miejscu nie wiedząc co dalej.

http://www.youtube.com/watch?v=_sfB5HfSFTw

Dziękuje, oraz proszę o wyrozumiałość, jak już wspomniałem na początku, jest to mój 1 poradnik .

Dziękuję, Pozdrawiam Cały Team MPCFORUM oraz Wszystkich Użytkowników.
PS. Proszę o Przeniesienie do odpowiedniego Działu ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...