Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto w to grać od zera?

Akiro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Warto grać w DO kompletnie od zera? Kiedyś grałem przez chwilę w to "cuś"... Jak warto to jaki serwer i która nacja(?)?

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Patrząc na to co wprowadzono w tą grę i biorąc pod uwagę zapowiedź ze strony BP że wprowadzą coś, co zminimalizuje ilość botów na mapie to nie, nie opłaca się grać od nowa.

Kup sobie już jakieś gotowe konto na allegro jeśli dysponujesz gotówką i tyle. Grając od nowa też byś musiał zainwestować w bota lub ewentualnie vps'y więc na jedno wychodzi

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nacja? xD
Masz ogólnie 3 firmy, każda firma ma swoje mapy, rangi, kolorek, klany na niej&stuff
Serwery krajowe (np. PL1, PL3, DE4, DE7, GB2 itd.)
I serwery globalne (Global Europe X, Global America X)
Nie, od zera bez dobrego konta się nie opłaca, nawet z botem od zera teraz będzie ciężko.
Więc jak chcesz kupuj acc :D
//kombass szybszy troche ;__;

7yo9.png

Opublikowano

@UP pogódź się z tym :P

A co do wyboru servera i nie nacji tylko firmy to wybierz jakiś zagraniczny gdzie gra mało osób i są tam niskie ceny na handlu. Słyszałem że na USA East 2 jest mało osób a na początek firmę możesz wybrać obojętnie jaką, na każdej mapie i tak padniesz bez względu na to z jakiej firmy jesteś. Póżniej możesz firmę zmienić na taką, gdzie będąc jej członkiem na luzie sobie palladium pozbierasz :)

Coraz więcej plotek słyszę na temat nowego servera, jakim jest PL4 więc gdyby już takowy powstał ( aczkolwiek sam tym plotkom nie wierzę ) to tam byś mógł zacząć na równi z innymi graczami, ale zanim wyjdzie ( o ile w ogóle wyjdzie) to się zejdzie ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Mozna zaczynac ale z botem 24/7 :) polecam kupic konto za 20 zł zeby było kilka lf3 ( kbota 30 - 40 zł 12 lat aczkolwiek ibota duzo drozszy ale szybsze aktualizacje ) wtedy masz jakies szanse :)

Polecam forumowicza kombass jest ogarniętym człowiekiem, nie oszukuje i pomaga innym i liczę ze awansuje na wyzszą rangę na tym forum !!!

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Bez bota 24/7 na początku nic nie osiągniesz :P Więc jeśli chcesz coś osiągnąć bez bota to nie ta gra ^_^

Czemu tak uważasz ? A jeśli będzie ładował co tydzień w mhh po 300 zł to szybko się dorobi bez bota :P Aczkolwiek wątpię aby kase autor tematu ładował więc nie pozostało nic innego jak inwestycja w bota + vps lub kupić konto już gotowe i je rozwijać

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ja ci napisze tak mam 20level 30PP kilka wrot zlozonych ,ale stracilem chec do tej gry,to nie jest juz ta gra co kiedys.Sprobowac mozesz ja chce sie pozbyc konta.Chcesz zaczac od zera?Wyposazenie za kredki moment zdobedziesz stare FE,reszta to albo bot albo przelewy.Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...