Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi full detalach?

Dikej009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy pójdzie mi wot na full detalach, oto sprzęt

1.płyta główna:GIGABYTE GA-M61SME-S2 AM2 DDR2(do 8GB) PCI-e x16
2.procesor:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70 GHz AM2
3.pamięć ram:1,50 GB
4.karta graficzna:NVIDIA GeForce GT 220 1GB (1024 MB)
5.dysk twardy:SEAGATE 120GB SATA
6.napęd:CD-RW/DVD

7.zasilacz:MODECOM FEEL 400 WATT

niedługo będzie 3gb ramu

Opublikowano

Jak będzie tego ramu więcej, to może pójdzie. To w końcu wot, nigdy nie wiadomo. BTW, czy naprawde lepiej pisać kolejny temat na forum, niż ściągnąć te 5 GB i sprawdzić?

Pójdzie ofc w ogóle, na maksymalne nie licz.

Opublikowano

Jak będzie tego ramu więcej, to może pójdzie. To w końcu wot, nigdy nie wiadomo. BTW, czy naprawde lepiej pisać kolejny temat na forum, niż ściągnąć te 5 GB i sprawdzić?

Pójdzie ofc w ogóle, na maksymalne nie licz.

Są miejsca w Polsce gdzie 2MB/s to max... Mnie się ze wszytkim robiło 6h. Mam kilku kolegów którzy mają zaledwie 512kB/s!

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

@TowarzyszWiktor

Procesor: Intel i7 2600k
Płyta główna: MSI Z69 GD80 (B3)
RAM: Kingston 8GB
Karta graficzna: Gigabyte Geforce GTX570
Połączenie internetowe: Netia 6mb

masz rację.

@Topic

Na około 10 FPSach da radę, lecz nie jestem pewien.

Dorzuć ramu, 4GB kostka kosztuje z 80 zł DDR3 1333MHZ

Grafika trochę słaba.

Opublikowano

@TowarzyszWiktor

Procesor: Intel i7 2600k

Płyta główna: MSI Z69 GD80 (B3)

RAM: Kingston 8GB

Karta graficzna: Gigabyte Geforce GTX570

Połączenie internetowe: Netia 6mb

masz rację.

@Topic

Na około 10 FPSach da radę, lecz nie jestem pewien.

Dorzuć ramu, 4GB kostka kosztuje z 80 zł DDR3 1333MHZ

Grafika trochę słaba.

GIGABYTE GA-M61SME-S2 AM2 DDR2 ! a nie DDR3.

Edit:

Mówiłem o Dikeju..

Sig.png

Opublikowano

pytam się bo zamierzałem kupić tego kompa specjalnie do wot, ale skoro mówicie że nie pociśnie na lepszych ustawieniach to muszę poszukać lepszego kompa

Opublikowano

Płynność obrazu to 24fps-y. Teraz sobie możesz włączyć na full i zobaczyć czy ci będzie śmigać. Najprawdopodobniej niezbyt dobrze. Graj na średnio-niskich, może i to nie będzie HD, ale przynajmniej nie będziesz miał pokazu slajdów.

Opublikowano

Płynność obrazu to 24fps-y. Teraz sobie możesz włączyć na full i zobaczyć czy ci będzie śmigać. Najprawdopodobniej niezbyt dobrze. Graj na średnio-niskich, może i to nie będzie HD, ale przynajmniej nie będziesz miał pokazu slajdów.

24 FPS to nie gra, owszem, w filmie jest to płynny obraz, ale tu to co innego. Inaczej odtwarzane są klatki w filmie, a inaczej w grze. Powyżej 30, 32 FPSów jest już komfortowo, ale wbrew pozorom można odczuć różnicę - sam sprawdź: wyłącz interfejs (V), przybędzie jakieś 10 FPS, i na bank będzie widać większą płynność. W strzelankach niektórzy gracze czują różnicę nawet powyżej 70 klatek ;)

W każdym razie na maks + dobra rozdziałka nie ma co liczyć.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

24 FPS to nie gra, owszem, w filmie jest to płynny obraz, ale tu to co innego. Inaczej odtwarzane są klatki w filmie, a inaczej w grze. Powyżej 30, 32 FPSów jest już komfortowo, ale wbrew pozorom można odczuć różnicę - sam sprawdź: wyłącz interfejs (V), przybędzie jakieś 10 FPS, i na bank będzie widać większą płynność. W strzelankach niektórzy gracze czują różnicę nawet powyżej 70 klatek ;)

W każdym razie na maks + dobra rozdziałka nie ma co liczyć.

W grze także jest to podobna granica. Wiem, bo testowałem u siebie full detale, a przyciskiem V uwielbiam się bawić :) Jednak nie potrafię jeszcze bez niego grać :P

Opublikowano

Nie wszystko zależy od karty graficznej. Poza tym, działać będzie działać, 3fps-y...

Opublikowano

Bi na karcie graficznej 1gb. wszystkie gry działają na ultra, więc nie wiem:P

Patrz na gigabajty w karcie, daleko zajdziesz...

Dobra karta 512 MB pobije na głowę pierwszą 2GB z brzegu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Właśnie chodzi mi o to że karta 1 gb nie musi byś taka słaba:P

Kaszana... no comment pls dude.. Ta KARTA jest "BIUROWA" i nie nadaje się do grania gdyż jest to tkzw. odgrzewany kotlet podobny do mojej 9500GT. W wocie bd miał przycinki nawet na minimalnej i Co z tego że ma 1Gb ramu DDR2,czy DDR3 jak i tak bd słabsza od karty z taktowaną pamięcią DDR5.

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...