Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nie mogę odpalić Elfbota

pysio112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co sie dzieje pisze mi ciage Please run tibia first

Prosze o pomoc

Zalecam również z skorzystania słownika języka angielskiego jeśli takich słów nie znasz ^_^

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

W takim razie popełniłeś błąd. Nigdy nie używaj bot'ow scrackowanych przez kogoś nawet jeśli to Twój kolega, bo i tak nie zawsze będą działały.

Na początek usuń całego ElfBot'a i ściągnij nowego z mojego chomika. Zainstaluj instalkę, następnie uruchom Crack.exe i podaj ścieżki do Tibii oraz zainstalowanego ElfBot'a. Sam używałem i wszystko działa bez problemu.

http://chomikuj.pl/Wildhells/Tibia/Boty
Opublikowano

Jeśli zainstalowałeś już ElfBot'a musisz odpalić Crack.exe i wyskoczy Ci okienko, w którym musisz wybrać dwa pliki.

Pierwszy z nich to Tibia.exe, a drugi to loader.exe

Tibia.exe - znajdziesz w folderze z Tibią.

loader.exe - znajdziesz w folderze z zainstalowanym ElfBot'em, którego podałem Ci wyżej.

Gdy już je wybierzesz klikasz CRACK IT i czekasz aż wyskoczy automatycznie włączy Ci się Tibia i ElfBot.

PS: Pamiętaj, że ElfBot i Tibia muszą być wyłączone!

Opublikowano

Dzieki wielkie za pomoc wszystko działa dalem like ;))

A masz może skrypty itp (pomoc z ustawieniem) a jeszcze 1 co mam wybrac jak wystakuje okienko tam jest No skin areax4 azenis2 nion redux Rf wdwrd ?

Opublikowano

A jeszcze 1 pytanie bo gdy sie loguje to pisze ze twoj klijent jest za stary i tam sciagnij nowy cos tam cos tam i nie moge wbic na otsa pomozesz?

tam odpala sie zwykla tibia a jak zrobic zeby odpala sie ots ten co ja bede chcial

Opublikowano

W takim razie popełniłeś błąd. Nigdy nie używaj bot'ow scrackowanych przez kogoś nawet jeśli to Twój kolega, bo i tak nie zawsze będą działały.

Na początek usuń całego ElfBot'a i ściągnij nowego z mojego chomika. Zainstaluj instalkę, następnie uruchom Crack.exe i podaj ścieżki do Tibii oraz zainstalowanego ElfBot'a. Sam używałem i wszystko działa bez problemu.

http://chomikuj.pl/Wildhells/Tibia/Boty

co ty wgl piszesz (Nigdy nie używaj bot'ow scrackowanych przez kogoś nawet jeśli to Twój kolega, bo i tak nie zawsze będą działały)

jeśli nie ma instalować bota od kolegi to dlaczego ma instalować od cb ? i dlaczego od cb bot akurat miał by działać ?

a co do tematu to jeśli OTS jest pod tibie 8.60 to pobierz orginalnego Clienta Tibi czyli Tibia 8.60 możesz pobrać stąd

http://pl.unidownload.com/downloading-Tibia_549_25.html wchodzisz w ten link i czekasz parę sec i wyskoczy ci pobieranie instalujesz tego clienta potem pobierasz IP Changer Możesz go pobrać stąd http://www.ip-changers.com/pl/index.html instalujesz go później włączasz Tibie włączasz IP Changer wpisujesz IP OTS na którym chcesz grać i się logujesz później włączasz Bota i grasz :)

Najlepsze i Najtańsze Serwery Polecam!!!

Opublikowano

co ty wgl piszesz (Nigdy nie używaj bot'ow scrackowanych przez kogoś nawet jeśli to Twój kolega, bo i tak nie zawsze będą działały)

jeśli nie ma instalować bota od kolegi to dlaczego ma instalować od cb ? i dlaczego od cb bot akurat miał by działać ?

Bot, który udostępniłem nie jest scrakowany. Samemu trzeba go zainstalować, a potem scrackować. Dlatego też mam pewność, że będzie działał, a jeśli masz wątpliwości możesz sam sprawdzić. Na forum jest poradnik, a osoby, które udostępniają scrackowanego już bota mają go scrackowanego na swoim komputerze(rejestr) dlatego nie zawsze działa.

Opublikowano

Teraz problem jest z patchem tego multi ip changera .

pisze : Couldn't replace "tibia MULTI-ip changer.exe"

Please close the ip changer and press retry

Opublikowano

Wystarczy nauczyć się podstawowego angielskiego. Włączasz IP-Changera i czekasz aż wyskoczy Ci okienko z aktualizacją klikasz ok, ok i następnie jak wyskoczy Ci informacja o ponownym uruchomieniu to uruchamiasz. Wuala, gotowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...