Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WoW Death Knight usuniecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam dość dziwne pytanie... gram od niedawna w wowa i chcialem sie dowiedziec jedną rzecz a mianowicie żeby zrobic Death Knighta trzeba wbic jakaś postacie 55lvl.

I teraz:

1. Robie Death Knighta i czy moge usunąć tą postać którą wbijałem 55lvl zeby zrobic DK? Bo zawsze lubilem grajac Mniec jedna postac a nie 2 czy 3... wiec chcialem sie dowiedziec czy usuwajac postac która bilem lvl bede mial DK? Czy obie sie usuną bądź nie będę mógł włączyć Dk ?

Prosze o szybko odpowiedź.

Pozdrawiam !!!

Opublikowano

Zrob DK, dopiero pozniej usun postac.

Pozdrawiam For the Horde

Dzieki wielkie za rade! Ale na pewno nic Mi nie usunie i nie będzie problemu ? Gram na Sunwell PL wiec wole wiedzieć :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sunwell ja też tam gram spokojnie nie powinno usunąć :P sunwell ma może kilka bugów ale to śladowe ilości więc się nie przejmuj bo nie powinno

Opublikowano

Po zrobieniu DK bez problemu możesz usunąc drugą postac na 55 lvl bez żadnych konsekwencji.

League of Legends: PayForDeath

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To nie ma wpływu na rozgrywkę, po prostu expisz do 55 poziomu. Zakładasz DK i tamtą postać możesz usunąć, tak jest na Sunwellu jak i na globalu.

Opublikowano

polecam zostawienie sobie tej postaci - nikt nie zmusza Cię do gry właśnie nią, a w przyszłości może się okazać świetną alternatywą, do pvp, albo do zarabiania na profesjach (na postaci możesz mieć maksymalnie 2 profesje)