Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Forum

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od tego, że jestem wielkim fanem gier. Moje hobby to PS3 i oczywiście gry na tą konsolę. Kupuję większość nowych gier zaraz po premierze pod warunkiem, że mnie zainteresują. Jestem także łowcą trofeów. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad stworzeniem własnej strony, na której mógłbym umieszczać różne poradniki właśnie dotyczące tych gier. Począwszy na trofeach kończąc na uzbrojeniu i umiejętnościach. Wszystko dokładnie opisywać, pokazywać mapy z multi i różne takie tam. Wiadomo, że najpierw trzeba trochę zainwestować, żeby móc postawić taką stronę, bo chciałbym z koncówką (.pl) Język HTML jakoś obcy mi nie jest i myślę, że jakbym się doszkolił to stronę bym postawił. Lecz wiadomo, że jak w tą stronę zainwestuję to fajnie, gdyby pieniądze się jakoś zwróciły. Nie wiem dokładnie w jaki sposób. Myślałem, że może jak strona będzie bardziej popularna to ktoś wykupi reklamę czy coś w tym stylu, ale żeby była popularna to też łatwo nie będzie. Myślicie, że coś takiego jest warto zrobić? Nie mówimy tu o samym hobby ale również o zarabianiu na tym. Jest już trochę stron, które się tym zajmują...

gry-online, trophyhunter, ps3site ...

Na gryonline trzeba płacić abonament, żeby mieć dostęp do różnych możliwości, np żeby zobaczyć cały poradnik do gier. Mają tam też poradniki do kupienia za 10 zł. sms. Tylko pytanie czy ktoś to w ogóle kupuje? Ja mógłbym wszystko nawet i za darmo zrobić. Na trophyhunter są opsiwane trofea do każdej gry, która jest na PS3. Niektóre nie mają wytłumaczonych co jak dokładnie zrobić ale w większości gier jest to wytłumaczone i dodane sa filmiki. Na ps3site również to jest..

Opublikowano

Napewno ktoś to kupi. Jest mnóstwo dzieciaków, które biorą kase od rodziców, nie mają co z nią zrobić, a chcą sobie jakąś gre przejść a nie potrafią, więc wykupują poradnik. Możesz też to troche taniej sprzedawać, albo np. konto wykupujesz na stronie za np. 10-15 złotych za rok i masz dostęp do wszystkiego.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

najpierw postaw na darmowej domenie i zobacz czy będzie Ci to się chciało ciągnąć dalej. Później możesz zawsze przenieść.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...