Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 - Jak podmienić skin za przechodnia [Pytanie]

Fanatyczny *_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie jak podmienić jakiś skin do gta 4, nie za Niko Bellica, tylko za jakiegoś przechodnia. Bo chciałbym zamienić jakiegoś pobranego skina za przechodnia aby w Simple Native Trainer zrobić ochroniarza z właśnie tym skinem :) Mam skin Lee Everett'a z The Walking Dead. Nie chce podmieniać pod głównego bohatera tylko za wybranego przechodnia. Powiecie jak to zrobić w SparkIV? Z góry dzięki.

Opublikowano

Siemka :) A więc ściągasz skina, następnie pobierasz program SparkIV aby zainstalować skina.Polecam stworzyć nowy folder i do niego wrzucić zawartość programu, a następnie kliknąć ikonkę SparkIV.exe.

Teraz otwierasz folder z grą,wchodzisz do folderu o nazwie pc,a następnie w models- a następnie w cdimages. Potem już z górki, wybierasz odpowiedni plik i otwierasz z pomocą programu, który wcześniej ściągałeś. Resztę już sobie samemu powinieneś dać radę ;)

Z góry dodam ,że nie ponoszę konsekwencji za ewentualne szkody, wyrządzone tym postem,programem lub twoim błędem.

Opublikowano

Nie rozumiem :D Powiedzmy że chce skin podmienić za skin " M M Prich 01 " próbowałem jakoś podmienić te pliki ale nie mogę. ;/ Skin Lee Everett'a ma pełno plików "hand" "head" itp. a prich 01 ma tylko dwa pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...