Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja]orianna

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest diabelnie mocna , ale jak nie ogarniesz pozycjonowania nią to z tf nic nie robisz. Dobra też na supporta . Na metę ? Bo ja wiem... W mecie ad na mid ciężko ma trochę.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

oriana jest bardza mocnym championem bardzo dobrze zgrywa sie z malpchaitem badz jarvanem poniewaz gdy oni uzyja swoich ulti a maja na sobie nalozone E[tarcze] uzywasz wtedy ult-i i W sciaga wszystkich do tanka i otrzymuja oni niewyobrazalny DMG. Trudno na poczatku ogarnac jej kulke ale po 3/4 grach juz sie mniej wiecej ogarnia.Jesli chodzi o nowa mete to nie mam zdania.Owszem potrafi wyccarowac gre jesli posiada dobrego tank-a w team-ie

Opublikowano

Zajebista postac. Gralem nia z 10razy jak byla w rotacji i to co robi to jest kosmos. Udalo mi sie raz zrobic pente i steal baron samemu. W early nie jest tak mocna jak w late.

Opublikowano

Jest strasznie mocna, jej ulti potrafi całkowicie zmienić wynik teamfightu, ale potrzeba dobrego zgrania z teamem, bez tego nic nie zrobisz.

A jeśli chodzi o laning phase, to jak się zbanuje Zeda to można spokojnie ją brać. Bez niego na linii daje sobie radę z prawie wszystkimi.

Opublikowano

pewnie, że tak.

shield, ms, mocny dmg, ult z pierdolnięciem.. nadaje się na pewno na obecną metę, choć jest kilka picków z którymi będzie miała ciężko

Opublikowano

Jej "piłka" dalej dosyć leniwa, ale sądze że sprawdza się. W early dobry harass, świetne kombo, mocny shield. Początkowo może mieć problemy z maną ale wystarczy np. kielich i problemu nie ma. W teamfightach AOE CC robi swoje. Nie jest zbyt trudna, pasuje do mety. Jest w stanie spokojnie wycarrować mecz.

A warta na soloQ ?

tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...