Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta pamięci do fona

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym kupić sobie najpojemniejszą obsługiwaną kartę pamięci. Telefon: s3 mini nfc. Teraz pytanie: Bo czytałem na necie, że obsługuje 32 GB. A inni pisali, że im działa również 64 GB. Kto ma większą prawdę? Bo jak pisałem chce kupić najlepszą kartę pamięci.

I jeszcze: Patrząc po allegro gdybym brał 32 GB to to będzie najlepsze?

http://allegro.pl/kingston-karta-pamieci-32-gb-micro-sd-class-10-i3304259191.html?source=mlt

Nie wiem jak z 64 GB, nie wiem czy da rade, chociaż piszą inaczej.. Więc co o tym myślicie?

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

się zesrasz 2 razy przy tej karcie.

Pierwszy raz jak będziesz chciał coś na nią wgrać, a drugi raz jak odpalisz fona.

Wgl jak przy każdej karcie o takiej pojemności fon nie wydala i są ściny jak nwm.

Co do 64gb to byś musiał zmienić oprogramowanie fona i to jeszcze nwm czy będzie działać.

Się pierw zastanów po uja ci tyle pamięci?

Jak chcesz filmiki czy coś oglądać, to się zainteresuj, czy ten fon ma host USB i sobie do niego pendrive podepnij.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Już chciałbym "skompletować" telefon, żebym miał już wszystko jak najlepsze.. Może w przyszłości się filmami zainterestuje lub co innego. Żebym się miejscem nie martwił itp. Napiszcie mi jeszcze czy ta aukcja (sprzedawca, przedmiot sprzedawany) jest dobry czy jakieś chińskie badziewie :D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

jeśli chcesz się zająć filmami to napewno nie s3 mini :)

16 ci wystarczy, przy 32 bd mulić, 64 nie uciągnie

Opublikowano

taaa, coś w ten deseń, najlepiej kup se od razu z adapterem usb +5 zł, szybko i łatwo można bd przerzucać dane :)

Opublikowano

Adapter wykorzystam do aparatu ;) Dzięki za pomoc i do zamknięcia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...