Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robak w monitorze? ;o

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam robaka(~1mm) pod płaskim monitorem, tzn pomiędzy pixelami a tym cienkim plastkikiem ;oooo

jak on tam kurwa wlazł? :D

jak patrze na pulpit to widac jak sobie chodzi, jak robie zdjecie (screenshooter) to go tam nie ma -.-

jak sie go pozbyc? xD

Opublikowano

Przenieś do kosza

A tak na serio to musiałbyś rozkręcić obudowę czego nie radzę jeśli nie jesteś zbyt ostrożny.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

lol xD...

Najlepiej jak spróbujesz rozkręcić monitor i powoli go wyjmuj.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Do @UP: A jeśli nie ucieknie to będziesz musiał niestety rozkręcić monitor ;/ Mógłby się tam dostać np. przez dziurki z tyłu monitora

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Kup nowy monitor.

lol? Na co mu monitor nowy od razu?
@topic wszedł zapewne taką małą szczeliną między szkłem, a ramką. Wystarczy rozkręcić monitor i wyjąć go jakoś. Ew jak jakoś możesz to sprężonym popsikaj.
Jasne, że na SS go nie będzie... Bo on nie jest w "pikselach" tylko na nich.
Ironii nie znasz? ;_;
Opublikowano

Kup nowy monitor.

lol? Na co mu monitor nowy od razu?

@topic wszedł zapewne taką małą szczeliną między szkłem, a ramką. Wystarczy rozkręcić monitor i wyjąć go jakoś. Ew jak jakoś możesz to sprężonym popsikaj.

Jasne, że na SS go nie będzie... Bo on nie jest w "pikselach" tylko na nich.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

zajeb baranka o monitor moze sie napraw

serio to poczekaj az jebnie to spadnie i nie bedziesz go widzial chyba ze tak bardzo ci przeszkadza to monitor rozkrec

Opublikowano

format zawsze pomaga.

weź go lekko przyciśnij, przy dolnej krawędzi, gdy przestanie się ruszać, uschnie i zniknie.

PS. I tak wiem że jesteś trolem bo to niemożliwe

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Zmień monitor na trochę, wynieś go w miarę chłodne miejsce, np. do piwnicy.

One tam wchodzą, bo tam jest ciepło, a gdy będą w chłodniejszym miejscu, same wyjdą.

Nie "duś" na nie, bo zabijesz i już tam zostaną. Ew. możesz przyciskać delikatne pod nimi, zaczną spadać.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

yzm3pu.jpg

Pozwoliłem sobie zademonstrować za pomocą obrazka w jaki sposób wyjmuje się robaki z monitora.
Jest to prosta aczkolwiek dla niektórych zbyt trudna rzecz. Tak więc postępuj zgodnie z instrukcją:

1. Usiądź wygodnie przed komputerem.
2. Przestrasz się w ch*j.
3. Pier*alnij pięścią w monitor po drodze wychwytując szkodnika.

Brawo! W ten sposób szybko i skutecznie pozbyłeś się robaka z monitora, teraz możesz dać LIKE.

Gdyby pierwsza metoda nie zadziałała, spróbuj rozkręcić monitor i dokładnie by niczego nie ruszyć pencetą wyciągnąć sku*wiela.

PS. Pierwszą metodę stosujesz na własną odpowiedzialność,nie odpowiadam za ewentualne uszkodzenia twego sprzętu.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Zostaw, kurwa, chuja. Daj mu żyć tam xD

Ja na Twoim miejscu już dawno monitor rozkręciła bo chwila moment i będzie Ci zapierdalała w monitorze reszta jego rodzinki :D

Opublikowano

Spróbuj go wytrząsnąć, jakimś sposobem wszedł to może i tą samą drogą wyjdzie. Jeżeli się nie uda to proponuję sprężone powietrze ew. rozkręcenie monitora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...