Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReavenMT2 [ Hamachi ]

dzinks2009

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze "ReavenMT2"?

• Tak
      14
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam. Dostałem bana za to, że chciałem dostać bana i za to, że powiedziałem aby GM dał mi sr i um 999

Jeśli pomogłem daj "Lubię to" Proszę !!!!

Opublikowano

Nie polecam. Dostałem bana za to, że chciałem dostać bana i za to, że powiedziałem aby GM dał mi sr i um 999

czlowieku jak ja widze to ty ten sam tekst piszesz w kazdej prezentacij, powinienes dostac % za pisanie bzdur.

Opublikowano

Kiedy start???

Serwer jedyny na hamachi:D

Z chęcią zagram

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Ciekawe jakim cudem jak serwer off :)

Antywarn:

Serwer powinien być w Zapowiedziach.

Widzę fajne bronie chodź to gotowiec ale nikt takich nie zrobił.

Gdybyś w tym tyg. włączył serwer to bym zagrał. Te handlarze nie zachęcają.

Opublikowano

Haha,widzialem juz te posty na 5 prywaynych serwa przez cb.Tak wgl serw nie jest on -.-

zrobiłeś zrzut item proto z vilenosa do Sql dodałeś do patcha i to tyle twojej roboty nawet prezka kradziona słabo bardzo .

0 info co z ulepszaczami

Z skad jest kradziona ?

Prosze link mi tu dac :)

2980921736.png

Opublikowano

AHAHHAHAHAHAHAHAH koles serwer jescze nie wystartowal a ty masz juz bana hahahah. :D

Serwer spoko na 100% wejde czekamy na start.

:)

Opublikowano

Serwer jak narazie jeden z lepszych hamachi jak narazie wnioskuje z prezki więc czekam na start o_O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...