Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] komputer

konmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie chcialbym kupic komputer. Budzet wynosi 6000zł. Ma to byc komputer do gier, taki abym mogl jeszcze przez 2 lata grac na full detalach w nowych grach. Komputer ma byc M-OC.

Dodatki (nie wliczamy w nasz budzet czyli te 6000zl)

Mysz do 300zl

Sluchawki prosze o najlepsze do 300zl

Opublikowano

Myszka tania a dobra to Logitech g300

A co do kompa : http://www.morele.net/inventory/info/NYNvd6/ Tylko nie wiem czy wziąłem dobrą gpu ;p Akurat w budżet mi sie wpasowała. Niech ktoś jeszcze oceni

Dopłata do 780 to wtopa, daj zwyczajnie 770 ;). Przy takim budżecie możesz dać Corsair'a TX/AX o większej mocy, aby starczył na SLI z tych 770.

Dlaczego nie Haswell, skoro się zmieści ? Gigabyte Z87 UD3H i i7 4770k ;).

Co do budy - dołożyłbym do CM 690 Advanced.

//Z tym GTX'em to oczywiście, jeśli autor tematu nie zamierza grać w rozdzielczościach wyższych niż FullHD.

Opublikowano

Dlatego sie chciałem zapytac ale odpisujesz ;d Skoro chcesz na Haswell'u tp złóż ;d Mi sie juz nie chce

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

moglbys mi powiedziec ile taka karta moze kosztowac taka lepsza mniej wicej zeby pasowala do tego zestawu?

Wyżej masz tylko GTX Titan lub GTX690 (ale starsza generacja + wady SLI :E). Cena od 3600zł-4100zł.

Mówię Ci - lepiej 2x GTX770, bo będzie wydajniej i taniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...