Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem z instalacją

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałem właśnie zainstalować CA, ale czekając już chwilę na odpalenie instalatora spotkałem się z nieprzyjemnym zdarzeniem. Mianowicie za każdym razem kiedy włączam instalator zawiesza mi się komp i tylko reset radzi sobie w tej sytuacji. Dodam jeszcze, że zamiast ikony żołnierza tak jak to chyba powinno być mam ikonę dyskietki na instalatorze, tak jakby czegoś w nim brakowało mimo, że nie przerywałem instalacji ani nic.

iuub.png

Opublikowano

Masz podłączone jakieś pady/pendrive pod usb? A masz tak samo w innych grach? Komp Ci się nie przegrzewa?

Opublikowano

Standardowo pod USB mam mychę, adapter i klawiaturę. Niestety mam problemy z procesorem, bo jego temp. wynosi zwykle 50-55.

PS. Wystarczyło tylko odłączyć na chwilę klawę i wyłączyć antyvirka. W sumie to nie wiem które z tych dwóch pomogło, ale mimo wszystko dzięki. A może to pomógł skan ? xD

iuub.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...