Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem, otóż wyciągnąłem sobie mojego starego Ipoda z szafy, włączyłem do ładowania, podpiąłęm pod Itunes i tu zaczął się problem.

Itunes zasugerował mi aktualizacje mojego sprzętu, więc się zgodziłem. Chwilę później, w procesie "przygotowania Ipoda do aktualizacji" wyskoczył błąd i wszystko poszło w pizdu.

Teraz na Ipodzie mam na ekranie taki kabelek od ładowarki, ze strzałką w górę na ikonkę Itunes. Gdy odłączam Ipoda od kabla USB, Itunes nagle wyjeżdża, że mój Ipod działa w systemie awaryjnym i muszę go przywrócić. Klikam OK i nagle ten komunikat znika, ale znika też opcja Odtworzenia Ipoda. Itunes już go nie wykrywa, pomimo podpięcia pod kabel ponownie.

Dodam, że Itunes mam najnowsze, bo dopiero dzisiaj pobrałem ze strony głównej.

Mam Windowsa 7

Proszę o pomoc.

89278754515463657652.png

Opublikowano

I tak już prawie żadnej apki byś na niego nie wgrał, ale ok. Nie jestem pewien, ale sprawdź czy możesz wgrać na niego oprogramowanie redsn0w.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

I tak już prawie żadnej apki byś na niego nie wgrał, ale ok. Nie jestem pewien, ale sprawdź czy możesz wgrać na niego oprogramowanie redsn0w.

Redsn0w jest narzędziem do Jailbreak'u ! Co do tematu to zobacz czy sie da tego iPoda wprowadzić w tryb DFU i wtedy go podłącz do komputera. Uruchomi sie iTunes i zaktualizuj oprogramowanie. Jeśli to nie pomoże to dowiedz sie jakie jest tam najnowsze oprogramowanie, pobierz ręcznie i uruchom iTunes. Jak sie uruchomi to naciśnij (chyba) ctrl+shift i wskaż lokalizacje pobranego ios. System sie zainstaluje i bedzie działać jak prosto z fabryki. Pozdrawiam WooToo.

Opublikowano

Sorry, że tak późno, ale nie miałem dostępu do internetu. Już rozwiązałem problem, dzięki WooToo, pomogło, teraz śmiga jak nówka. Wszystkim dziękuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...