Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o Dianie na Solo topie ?

Amstaf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja uważam że można było by nią iść na solo gdyż ma już w early dużo HP ale co wy o tym sądzicie ?

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Ja uważam że można było by nią iść na solo gdyż ma już w early dużo HP ale co wy o tym sądzicie ?

Zbyt podatna na ganki, brak escape, lekko pushuje linie, bez blue ma ciężko, poza tym nie jest aż tak tankowata jak inni solotoperzy.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie jest za dobra na topa, strasznie łatwo ją skontrować.

Ma mniej HP niż inni solo toperzy, co 3 attack pushuje linie, i jungler by nie dał rady zgankować, do tego słaby escape, bo nigdzie nie doskoczy.

Moim zdaniem się na topa nie nadaje, lepiej nią chodzić na mida.

279981407253602336505.png
Opublikowano

@up

A na midzie gdy pushujesz co 3hit to jungler da rade zgangować? Ponad to na midzie masz możliwość łatwego escape a na topie już nie? Chyba jakaś bzdura.

Grałem nią kilka razy na topie ponieważ miałem mocną kontre na midzie więc sie z gosciem zamieniłem. Wcale nie tak źle.

Jedyny problem to to że na midzie są z reguły papiery które bierzesz na combo, na topie już tak nie jest.

Opublikowano

diana dzięki pasywce jest bardzo push. moim zdaniem jej pozycją jest mid / jungle i nie ma co z nią kombinować

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Daje rade na topie . gram ją na rankedach i osobiscie daje rade ale nie przeciwko wszystkim postacią

Opublikowano

@up

A na midzie gdy pushujesz co 3hit to jungler da rade zgangować? Ponad to na midzie masz możliwość łatwego escape a na topie już nie? Chyba jakaś bzdura.

Grałem nią kilka razy na topie ponieważ miałem mocną kontre na midzie więc sie z gosciem zamieniłem. Wcale nie tak źle.

Jedyny problem to to że na midzie są z reguły papiery które bierzesz na combo, na topie już tak nie jest.

chodzi o to, ze na midzie mozna scisnac kogos na kombo. Na topie raczej picki sa bardziej tankowate, na ktorych taka sztuczka nie wypali.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...