Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBE

wint3r1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam małe pytanie. Czy można jeszcze zagrać na becie do lola bo jak patrze każdy link to rejestracja się zamyka lub co innego. Proszę jeżeli można dajcie linki do rejestracji i pobrania klienta.
Pozdrawiam :)

ekipao.jpg
Opublikowano

Witam. Mam małe pytanie. Czy można jeszcze zagrać na becie do lola bo jak patrze każdy link to rejestracja się zamyka lub co innego. Proszę jeżeli można dajcie linki do rejestracji i pobrania klienta.

Nie da się zarejestrować na PBE

Pozdrawiam

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Aktualnie możliwość rejestracji jest zablokowana, odblokowują ją co jakiś czas, musisz czekać aż otworzą.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie da się zarejestrować na PBE

Pozdrawiam

Synku otóż da się zarejestrować ale tylko w 3 pierwsze dni każdego miesiąca :) rejestracje włączają od 1 do 3 dnia każdego miesiąca :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Otóż nie zawsze jest otwarta w pierwsze 3 dni miesiaca-͵- przez jakis czas wgl nie bylo mozna Sie rejestrowac a nie wiem jak jest teraz

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Otóż nie zawsze jest otwarta w pierwsze 3 dni miesiaca-͵- przez jakis czas wgl nie bylo mozna Sie rejestrowac a nie wiem jak jest teraz

Już dawno takiego czegoś nie ma. Wycofali to 1 rok temu.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

jedyną opcją na zagranie na pbe jest poproszenie o konto

ja takowe mam lecz nagrywam filmiki z nowościami i nie mogę go ofiarować osobą trzecim.

pytaj innych a może pyknisz

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...