Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pocałunek

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam ;) Otóż jestem młodym człowiekiem i gdy nachodzi mnie MYŚL o samym pocałunku stresuję się. Boję się, że w takiej sytuacji zbliżenia poczuję tak ogromny stres że normalnie ucieknę gdzieś >.< Macie może jakieś PORZĄDNE i SPRAWDZONE porady co do tego? Proszę was bez takich komentów typu 'Delikatnie'. Czy to przyjdzie samo w takim momencie czy trzeba się do tego jakoś przygotować? Pytam się dlatego, że czuję osobiście, że tego nie umię.. Jest to trudne? Patrzę na tych wszystkich ludzi w moim wieku co już się całowali, aż im zazdroszczę, że to przeszli :/

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Nie wiem dlaczego ty podchodzisz do tego tak negatywnie.To bardzo pozytywne uczycie jak będziesz miał dobrą wybrankę nie ma się czego wstydzić ;)

Opublikowano

Boże, jakie wy macie problemy. Wszystko samo przyjdzie. Poczujesz ten moment, to nie będziesz się bał. lul

@up tak kurwa, filmy erotyczne, ale dojebałeś. Przy tym może sobie co najwyżej zwalić

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Bedziesz 1 - 2 tech/lic whatever to nie bedziesz wiedzial na która dupe sie patrzeć i tak cie bedzie ciągło ze ten stres z ciebie ucieknie, standard ^^

Opublikowano

Bedziesz 1 - 2 tech/lic whatever to nie bedziesz wiedzial na która dupe sie patrzeć i tak cie bedzie ciągło ze ten stres z ciebie ucieknie, standard ^^

Chyba, że pójdzie do mechana, wtedy to co najwyżej na dupy facetów będzie patrzał xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Chyba, że pójdzie do mechana, wtedy to co najwyżej na dupy facetów będzie patrzał xD

Pierdolenie takie, ja jestem wlasnie w samochodówce.

Widziałem jakie dupy sie do nas z gimnazjum wybierają to sobie nawet nie wyobrażasz xD

Opublikowano

To przychodzi samo, ale jak jesteś tak zdesperowany to trenuj sobie na poduszce..

Mówisz z autopsji? XDDDDDDDDDDDDDDDDD HAHAHAHAH STRUPEK SIE CAŁOWAŁ Z PODUSZKĄ xD

Top: ważne żebyś się nie spierdział i jedziesz. Zbliż się do niej i wyciągnij jęzor.

Ot co :D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po prostu to wyjdzie samo.

To przychodzi samo, ale jak jesteś tak zdesperowany to trenuj sobie na poduszce..

Lepiej kupić dmuchaną lalkę xDDDDDDD

BTW. Przeważnie w technikum jest skupisko ładnych dziewczyn. W moim technikum 3/4 populacji to dziewczyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...