Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypadkowo kupiłem gold ammo za złoto

PvtJacob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule : Przypadkowo kupiłem gold ammo za złoto zamiast za kredki i czy mogę (złoto) je odzyskać ? Piałem do supportu i jestem w kolejce.

Opublikowano

Jezu ... Po prostu nie zmieniłem waluty ... Przecież to się mogło zdarzyć każdemu ... Może jednak jest jakaś możliwość ? To tak jakby sprzedać premium tanka i jest taka opcja ,że go dostaniesz z powrotem ,to równie dobrze mogło by tak być z innymi rzeczami :unsure: . A pozatym skąd ty to wiesz ,że go nie odzyskam (Złota) ?

Opublikowano

Ja dziś zbadałem nie ten czołg, który chciałem (Pz. III/IV > 30.01 H zamiast D) i napisali mi, żebym spier...

Fakt, faktem pomyłka była z mojej winy (czołg badałem w widoku badania Pz. III/IV, gdzie w widoku drzewka całej nacji czołgi są zamienione miejscami - H jest nad D, w widoku Pz. jest na odwrót) aczkolwiek nie stoczyłem na nim żadnej bitwy, jedyne co zrobiłem to z automatu wyszkoliłem załogę - liczyłem, że cofną to badanie. Niestety przeliczyłem się lekko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli oddadzą mi golda to zostanę przy tej cholernej grze , jeśli nie to ,to ... hmm... nie ważne xD

@UP Rozumiem twój ból kolego :(

Tylko nie wiem czy Towary wirtualne to właściwa kategoria do mojego problemu . Dobrą Kategorię wybrałem ?

Opublikowano

Ja pierdole ... skąd ty to wiesz ???

Chce mieć Golda z powrotem ,bo nagle wyjebią zniżkę na miejsca w garażu ,koszarach i będzie po ptakach ... :unsure:

Opublikowano

@PvtJacob, Twoje słownictwo typu " ja pierdole ... skąd ty to wiesz" to sobie możesz mówić do kolegów z podwórka, zapytałeś na ogólnodostępnym forum dla każdego użytkownika o coś, i każdy może mieć inne zdanie, pytałeś czy oddadzą, niektórzy twierdzą, że tak to piszą tak, niektórzy, że nie to piszę nie, po problemie.

Co do tematu, uważam, że nie cofną Ci tego ponieważ nie mają pewności, że zakup został sfinalizowany za złoto nie kredyty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja pierdole ... skąd ty to wiesz ???

Chce mieć Golda z powrotem ,bo nagle wyjebią zniżkę na miejsca w garażu ,koszarach i będzie po ptakach ... :unsure:

Skoro uważasz, że nic nie wiemy, to powiedz mi, po jakiego grzyba się nas pytasz? Jak chcesz usłyszeć taką odpowiedź która Ci pasuje, to stań przed lustrem i zacznij mówić. Też uważam, że złota nie odzyskasz, to twoja wina, nie WG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...