Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Zmieniacz bonow na XenoxMT2

kapi232xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tak jak w temacie szukam programu ktory sam zmienia bony i aby dzialal na " XENOXMT2 2013 " !!

__________________________________________________________________________________

Prosze o szybkie znalezienie

76561198058318404.png

Opublikowano

Dostrzeglem ze ostatnio tam nic nie dziala tzn zmieniacze bonow roznego pochodzenia nie zalaczaja sie blad goni kolejny blad a w lutym tego roku jeszcze spokojnie wszystko dzialalo jak nalezy zakladam ze wprowadzili blokady zaglebiajac sie dalej dostrzec mozna tylko stale rosnaca liczbe tematow tego typu gdzie ludzie zamieszczaja linki bez sprawdzenia czy faktycznie tam dzialaja byc moze wstawiaja z przekonania ze kiedys funkcjonowalo tak wiec osobiscie ci doradzam i wszystkim szukajacym ze poki co mozna zapomniec o udogodnieniach i zmieniac recznie (byc moze jestem w bledzie i ktos mnie poprawi jednak jakies doswiadczenie w tym juz mam sprawdzalem na wiele sposobow i niestety nie powiodlo sie aktualizacje wszystkich programow potrzebnych do tego robilem a w dalszym ciagu wyskakuje sorry this application cannot run under a virtual machine lub tez blad w ktorym na koncu jest fahler 1114(tego jeszcze nie rozgryzlem)lub gra sie zawiesza i nic nie da sie zrobic)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...