Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lektura Makbet - Potrzebna pomoc

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Potrzebuje waszej pomocy.Wiele osob napewno przerabialo lekture Makbet.Jutro mam poprawe tej lektury bo niezaliczylem.Od tego zalezy moja ocena koncowa.

Czy moglby mi ktos wypisac pytania ktore moglby by byc zadane do tej lektury i na nie odpowiedzi ?

Np jak mial na imie

Co zrobil ..... itd

i odpowiedzi na te pytania

Wypisujcie wszystko z tym zwiazane co przyjdzie wam do glowy.

Prosze o niewypisywanie glupstw,dziekuje i like dla osob ktorych odpowiedzi okażą sie przydatne

ie068n.jpg
Opublikowano

Przeczytaj streszczenie na necie, podstawowe informacje tam będziesz miał. Na poprawkę powinno wystarczyć.

Opublikowano

Polecam streszczenie szczegółowe jeśli na prawdę nie możesz się wysilić i poświęcić 1 dnia na przeczytanie 100 stron.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Co to się dzieje, że się nie chce stu stron przeczytać, no nie wierzę.

Z samej książki ciężko jest zadać jakieś pytania, w dodataku w szkole średniej masz takie banalne zadania jak "Kim był Banko"?

Poczytaj charakterystyki postaci, bo pewnie będzie coś na zasadzie scharakteryzowania zachowań i charakteru Lady Mahbet wobec innych bohaterów, czy coś w tym guście.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dokładnie, przeczytaj książkę , ewentualnie dokładne streszczenie.

Na pewno ważne będą takie fakty jak:

- Przepowiednia Czarownic

- Symbolika w Makbecie, czyli co symbolizuje Zamek, Las który się zbliżał a z nim śmierć bohatera itp.

- Lady Makbet i jej przemiana.

Dużo tego jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...