Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS+

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem grę The last of Us i zauważyłem, że dostałem gratis 30 dniowy kod do PS+. Moje pytanie jest takie czy prócz możliwości ściągnięcia gier i grania w nie przez miesiąc oraz obniżki cen z kilku produktów mogę jeszcze coś dostać?

Opublikowano

Materiały w postaci motywów, avatarów, czy też możliwość zapisania stanu gry w chmurze a nie na dysku konsoli. Jeżeli coś przeoczyłem, proszę o uzupełnienie.

Opublikowano

Możesz również:

- Korzystać z 60 minutowego testowania pełnych wersji gier.

- Rabaty na gry/motywy itd w PSN

- Wczesny dostęp do gier demo oraz wersji beta

- Automatyczna aktualizacja gier oraz systemu ( nastawiasz że np o 2 w nocy codziennie mają sciągnąć się aktualizacje do wszystkich gier zainstalowanych, i wyłączasz konsolę. Konsola włącza się sama o tej 2 w nocy i sciąga aktualizacje, następnie się sama wyłącza.)

fs_pc.png

Opublikowano

A mając PS+ są avatary za darmo? I może na stałe nawet po skończeniu się PS+?

Zależy też jakie, ale są dostępne za darmo. Z doświadczenia wiem, że ustawiony avatar będzie wyświetlany, ale ze zmianą już będzie gorzej, gdyż czasami nie mogłem go załadować. Chyba że coś z tym zmienili.

Opublikowano

Z tym, że darmowy kod na 30 dni jest możliwy do aktywacji tylko i wyłącznie po podaniu danych konta bankowego.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...