Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób na IP ?

Skillet.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, macie jakieś sposoby na IP ? wiem że pewnie było tego wiele, ale jakoś nie mogę nic znaleźć, chodzi mi o mniej więcej szybkie zdobycie coś ok. 5K IP, bardzo ważna sprawa, thx :)

rh3w6Rm.png

by squah

Opublikowano

Wysyłaj ref-linki do kolegów, zapraszaj innych do gry. Jak ktoś wbije 5 poziom konta to dostaniesz 250IP. I są tez kamienie milowe i za 10 poziom konta dostaniesz 500 IP.

Drugi sposób to kupienia IP_boost na powiedzmy 3 dni i ciągłe granie. Wtedy najlepiej ARAMy grać. Innych sposobów nie ma.

Opublikowano

Za refferale można zdobyć trochę IP (jak masz np. mocny kanał na YT i nagrywasz LoLa to "fani" zrobią je za ciebie, dlatego uznam ten sposób jako szybki).

Oprócz tego gry z IP boost per win + IP boost per time, w ten sposób zdobędziesz IP'ki bardzo szybko.

Opublikowano

TTbot ?? sam go używam i w 2 dni nabiłem 3000 - 4000 pz ;)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

A powinienem to robić na reff'ach, czy na głównym koncie, bo się trochę boje bana :s

Raczej na refflinkach, TTBot wbija gdzieś w 8h 10lvl więc w 3 dni wbiłbyś 5k pż + RP i strona run, ew. stawiasz 1/2 bota na wirtualnej maszynie i nabijasz ip na swoim koncie grając gry.

652601399840421198520.png

Opublikowano

tak jak up, na refflinkach.

Ja mam zamiar postawić z 2-3 takie maszynki + na moim koncie grać myślę że przez 10 dni bym wyciągnął z 20-30 k pz.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

A Mam pytanie dot. tego bota, czy zadziałało by zamiast stawiać VM'ke to zrobić nowe konto na lapku? i potem jak bym skończył z tym botem bym te konto skasował, ponieważ nie chce mi się stawiać tej VM'ki ;d Zadziałało by ?

rh3w6Rm.png

by squah

Opublikowano

Tak, ale wtedy robi to wolniej + nie możesz nic ruszać a tak to możesz wszystko robić.

@edit

VM stawia się max 1 h więc ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Tak, ale wtedy robi to wolniej + nie możesz nic ruszać a tak to możesz wszystko robić.

@edit

VM stawia się max 1 h więc ?

no dobra, dzięki wszystkim. Można close

rh3w6Rm.png

by squah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...