Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftTopola[1.5.2][Survival][Frakcje][NO-PREMIUM][Wojny Gildi][Dobre Pluginy][Rekru ON][50 Slot][Dedyk]

marcinlotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg CraftTopola

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Survival Frakcje

strzalka.gifSloty: 50

strzalka.gifIP: f11.owncraft.pl:25007

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

Administracja2.png
Właściciel: MoneyBoyyy12 Admin: diaboloAA Moderator: Rekru na MODA trwa, być może będziesz to TY!

pluginy.png
Potrzebne do rozgrywki :)

InformacjeDot.png
Siemaaanoo, jest to serwer survival frakcje, za zabijanie dostaje sie lvl, rekru na moda jest on na naszej stronie serwerowej, wersja serwera to 1.5.2, jest plugin MobArena, na sklepy, McMMO, więcej info na serwerze, Wbijać !

PROSZĘ O ZAMKNIECIĘ TEMATU!

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reklama nie jest napisana zachęcająco. Daj jakieś ss itp, bo inaczej mało kto ci wbije. Słaby opis i na samo słowo "Wbijać!" mam ochotę zamknąć stronę i nigdy nie wchodzić.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Właściciel ma 17 lat, Administrator 16, jeśli jesteś tym kolesiem który pisał żeby MoneyBoyyy12 dał mu bana to się ogarnij. Cały czas spamiłes MoneyBoyyy12 ty cioto daj mi bana Boisz sie mnie? I tak spamowałeś to Money dał ci bana z treścią: Na Życzenie. Pozdro :)

refresh

refresh

Opublikowano
PODANIE!

Imię:Mateusz

Nick (w Grze):dashthenight

Czas spędzany na serwerze:Długo - 1-8 h ( Czasam moze krocej jak wejde na 15 min bo az oczy od tego bola ) ps.Gralem na 1 edycji serwera.

Znajomość Komend Bukkit:8/10

Od kiedy grasz w Minecraft'a:od bety

Kontakt:ts3 , gg ( skype - TYLKO DLA ZNAJOMYCH )

Dlaczego ty? Co takiego się dzieje, że właśnie potrzebujesz admin : Chcę wprowadzić trochę więceJ miłej atmosfery , więcej graczy itp . Dostosowałem się na początku gry do regulaminu i będe go przestrzegał ( również tzw . rules admin ) .Nie jestem noobem , grieferem , cziterem itp ... Bym coś zbudował , dodał . Jestem osobą pomysłową która ma doświadczenie z ładnym budowaniem .

- Nie wyzywam nikogo , na nikogo nie przeklinam [ WGL NIE PRZEKLINAM . ] Jestem miły dla graczy - pomogę im w różnych sprawach ( jak chcą coś jakieś itemy , gm , op ITP. ignoruje ich albo mówię do kogoś " Nie dam Ci niczego nie jestem Adminem który daje Itemy " .

Teraz się przedstawie .

Nazywam się Mateusz . Pochodzę z wielkopolski ( Obok Poznania ) . Mam lat 14. Lubię grać w różne gry ( minecraft , cs itp . ) . - W minecrafta zacząłem grać od początków wersji " Beta " . Moje " Hobby " to : Gry komputerowe [ nawet sam komputer ] , sport , zwierzaki , wymyślanie różnych pomysłów . Tak jak wyżej jestem osobą pomysłową która ma doświadczenie z ładnym budowaniem ( sredniowieczne budowle , wspolczesne ) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...