Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Miejsce na karcie microsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam tablet ( my tab 10 dualcore ) z android 4.1 jelly belly i mam problem otoż mam tylko 5 gb pamieci to za mało dla mnie więc kupilem karte 32 gb class 4 no i próbuje wrzucić na nia jakaś gre no i sie nie da bo zostaje na tablecie . Prosiłbym o pomoc i o jakiś tutorial tylko bez rotowania czy jakoś tak bo nie chcę stracić gwarancji . Z góry dzięki

Opublikowano

mi to działa tak klikam to i niby jest na karcie ale jak patrze to jest tyle samo miejsca co wcześniej ani sie nie zmniejszyło ani powiększyło a na karcie sd nie ma nic . zresetowałem do ustawień fabrycznych zobaczę może teraz jak mi pomozesz to bedziesz bogiem mpc forum

Opublikowano

Jesli to ten tablet z biedronki to jak wiekszosc tych biedronkowych i lidlowych nie da rady ;/ Jak go opylisz za 350zl i dolozysz 200zl to bd mial fajnego tez tableta, z latwiejszym rootem... najlepiej jakis samsung ;p

Opublikowano

ale czy tracę gwarancje i mógłbyś przenieś ten temat bo mi sie nie chce pisac xD

może banał ale to mój pierwszy tablet z systemem android wczesniej byłem na windows phone więc nie ogarniam .

Opublikowano

Teoretycznie gwarancje się traci, ale polecam pierw przeczytać co obejmuje gwarancja, bo to w większości wady fabryczne, a takowe do 2tygodni użytkowania wychodzą.

Jak ten tablet nie ma żadnego licznika, to można go "odrotować"

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...