Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban za cheata

2Pac8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko czy jak dostaniemy bana od pb to jest on na jakiś czas na 2 dni czy tam tydzień ? Bo widziałem taką rozpiskę na oficjalnym forum warz że za esp na tyle ban za zablokowanie pb na tyle i za aima na tyle.Więc bana dostajemy na jakiś czas jako ostrzeżenia a 2 raz perma czy od razu perma ?

Opublikowano

Czy napisałem że dostałem bana? Nie ja tylko piszę jak z tym jest po niektórzy jak dostaną bana to pisze multihack i np 2880 minut.Bo nie wiem czy używać SurviveZ nowego.

Opublikowano

Czy napisałem że dostałem bana? Nie ja tylko piszę jak z tym jest po niektórzy jak dostaną bana to pisze multihack i np 2880 minut.Bo nie wiem czy używać SurviveZ nowego.

Nie używaj wogóle cheatów mniej noobow będzie.. Przecież to pewne, że dostaniesz bana na perma myślisz, że żyjemy w raju ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Taa, ale są sytuacje różnej maści.

Np. ban na 2/60/2880 min, non stop kick ( przy następnej fali banów dostajemy perma) no i oczywiście perm ban fairfight

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

PB bezpłatne cheaty teraz wykrywa więc "nie bądz żyłą nie graj na cheatach".

Opublikowano

Ja gram na cheacie to mi wywala czasem na 2880 za multihack ale zmieniam serwer i jest ok xD a tam zostaje czas odliczany xD a kumpel gra na tym samym i 0 kickow.. zazdroszcze mu xD nie wiem czemu mnie kicka hehe

Opublikowano

To wada darmowych cheatów normlanie je widzą i wykrywaja

a płatne to robi ci ssy PB i nie widac tam cheata :P i zapisuje je w folderze wtedy wchodzisz w support wysyłasz i masz unbana ja tak robiłem 16 razy :P

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...