Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Szukamy grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Jako że jesteśmy w trakcie tworzenia gry via www, musimy uzupełnić nasz skład.

Programistów PHP mamy już wystarczająco, lecz PILNIE poszukujemy :

GRAFIKA!

Nie mam jakichś niemożliwych wymagań, zadaniem grafika byłoby stworzenie :
-layout'u

-przedmiotów

-wrogów, których możemy spotkać podczas podróży (jakieś potwory czy coś :P)

FAJNIE BY BYŁO, jeśli grafika byłaby w stylu komiksowym, nie chodzi mi o to, żeby to wszystko wyglądało jak bajeczka dla dzieci, ale chyba każdy wie o co chodzi ;) (w razie czego dokładniej opiszę po kontakcie ze mną:)).

Trzeba się postarać zwłaszcza przy layoucie, aby to jednak przyciągało ludzi, a nie odstraszało :)

Tak więc zapraszam do dyskusji w temacie lub PW :P

Opublikowano

Pozwolę sobie podpiąć się (nie robiąc konkurencji oczywiście - potrzebuję grafiki zupełnie innego typu):

- poszukuję grafika artysty, do narysowania: 3x tło na lokację, 2x mały obrazek-widoczek, 1x duży obraz-tło. Chodzi głownie o krajobrazy z budynkami. Grafika ma być w miarę realistyczna, na PM pokażę dokładnie o co chodzi. Grafika potrzebna jest do gry, która jest już praktycznie na finiszu.

Kontakt tylko na PM, bez odpisywania w tym temacie.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

A po co dwa tematy? Od razu w jednym jest wszystko zebrane, grafik szukający pracy ma wszystko w jednym miejscu.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

A Wynagrodzenie?

Miliony !!!!

Nie no, poważnie. Jak się pytam ludzi, który odpłatnie wykonują grafiki, pokazuję mniej więcej czego oczekuję to nagle 'psuja im się tablety'. Więc najpierw niech się zgłosi ktoś kto umie, dopiero potem będziemy rozmawiać o ewentualnych pieniądzach. Taka osoba musiała by jednak swoim skillem przebić kilku tych co umieją całkiem nieźle i już się zgłosili bo zwyczajnie chcą pomóc.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

No dokładnie FrozenShade, znam to :)

@_n_euron, napisz do mnie na pw, pokaż swoje portfolio i jeśli naprawdę spodobająmi się twoje prace, zapłacę ci od razu po wykonaniu roboty..

A ja szukam bardziej ludzi, którzy zaczynają przygodę z grafiką i chcą pomóc w dokończeniu już prawie gotowej gry :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No to ja też się podepnę :)

Szukam grafika który wykona layout gry i jakieś potwory ( gra jest oparta na jednej z gier więc będzie łatwo, wystarczy wyciąć postacie czy coś )

Jeśli będzie ktoś chętny to piszcie na pw.

Opublikowano

Zespół poszukuje grafika. Gra jest na ukończeniu.

wymagania:

- poważne podejście do tematu (nas nie interesuje ktoś, kto zrobi 1-2 arty a potem się nie odezwie przez miesiąc. Ciebie też nie interesuje taka współpraca z nami)

- dotrzymywanie terminów, które samemu się określa (jak mówisz tydzień to znaczy, że tydzień a nie dwa miesiące)

- umiejętność ładnego rysowania (tak, rysowanie. nie składanie z tego co się na necie znajdzie)

Jeśli powyższe pasuje to prawdopodobnie będziesz miał zaszczyt uczestniczyć w jednym z najpoważniejszych projektów na tym forum.

Więcej info na PW.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Z przykrością muszę stwierdzić, ze tzw. graficy to jedna z najbardziej nieodpowiedzialnych grup, z którymi realizowałem projekty. Pominę zadania zawodowe, gdzie rysownikom trzeba było wyłożyć 'kawę na ławę' bo zwyczajnie nie rozumieli tematu.

W ciągu 10 miesięcy pracy nad PGR Online kilkanaście osób zgłosiło się do projektu.
Sorki, ale w paincie sam umiem rysować a i gimp mi nie straszny. Osoby zdolne i z niekwestionowanym talentem nie były do zaakceptowania z powodu braku terminowości i zwykłego olewania, powodzenia im życzę w pracy zawodowej.

Jest jeszcze pewna grupa tzw. 'fachowców do wynajęcia'. Plaga zepsutych tabletów i braku kabelków usb świadczy o przecenianiu własnych umiejętności, co innego machnąć layoucik lub poskładać sygnaturkę z obrazków z internetu, a co innego zrobić profesjonalną grafikę. Ja nawet pieniądze oferowałem, ale tablety nadal były zepsute.

Cóż, pozostaje mi tylko czekać na kogoś, komu naprawdę zależy, kogoś, kto chce się wykazać i nie boi się wyzwań. Sztywni, jakby kij od wideł sterczał im z dupy, moderatorzy graficznego działu mpc wcale nie ułatwiają sprawy. 'nie ja pisałam regulamin' stwierdziła pewna służbistka, której nicka nawet nie pamiętam, bo rozmowa poszła do kosza, żeby nie blokować skrzynki dla dużo bardziej wartościowych osób zgłaszających się na testy.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Z przykrością muszę stwierdzić, ze tzw. graficy to jedna z najbardziej nieodpowiedzialnych grup, z którymi realizowałem projekty. Pominę zadania zawodowe, gdzie rysownikom trzeba było wyłożyć 'kawę na ławę' bo zwyczajnie nie rozumieli tematu.

W ciągu 10 miesięcy pracy nad PGR Online kilkanaście osób zgłosiło się do projektu.

Sorki, ale w paincie sam umiem rysować a i gimp mi nie straszny. Osoby zdolne i z niekwestionowanym talentem nie były do zaakceptowania z powodu braku terminowości i zwykłego olewania, powodzenia im życzę w pracy zawodowej.

Jest jeszcze pewna grupa tzw. 'fachowców do wynajęcia'. Plaga zepsutych tabletów i braku kabelków usb świadczy o przecenianiu własnych umiejętności, co innego machnąć layoucik lub poskładać sygnaturkę z obrazków z internetu, a co innego zrobić profesjonalną grafikę. Ja nawet pieniądze oferowałem, ale tablety nadal były zepsute.

Cóż, pozostaje mi tylko czekać na kogoś, komu naprawdę zależy, kogoś, kto chce się wykazać i nie boi się wyzwań. Sztywni, jakby kij od wideł sterczał im z dupy, moderatorzy graficznego działu mpc wcale nie ułatwiają sprawy. 'nie ja pisałam regulamin' stwierdziła pewna służbistka, której nicka nawet nie pamiętam, bo rozmowa poszła do kosza, żeby nie blokować skrzynki dla dużo bardziej wartościowych osób zgłaszających się na testy.

yy..? ja nie olewam pracy .. ty myślisz że to sie robi 1 dzień? daj troche czasu człowieku , ja nie robot mam też życie

Opublikowano

Oj oj oj, I ty myślisz, że ja już od razu o tobie piszę? :)

Ja przez 10 miesięcy trwania projektu męczę się z grafikami.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Oj oj oj, I ty myślisz, że ja już od razu o tobie piszę? :)

Ja przez 10 miesięcy trwania projektu męczę się z grafikami.

zamknij się , i nie pyskuj szczeniaku , grafika została już zrobiona , tera należą mi się pieniądze 79% z dochodów biore .I.

Opublikowano

Masz chyba problem z głową. Sugeruję jakiś tydzień bez internetu. Masz wakacje, wyjedź gdzieś i zapomnij o złym, wstrętnym Frozenie ;)

Btw, twoja kandydatura została odrzucona ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Witamy w internecie, miejscu gdzie czesto logiczne argumenty zawodza a debilizm mieszkancow jest wiekszy niz mozna by sadzic.

@Insui - zdecyduj sie - pieniadze czy te jak ty sadzisz ze ci sie naleza 79% za grafike. 79% zyskow to programista moze miec ale nie grafik.

I wedlug mnie jak frozen jest szczeniakiem to ty prawdopodobnie jestes jeszcze plodem ;)

Pewnie zaraz dostane od ciebie dissa za brak ortografii ,w takim razie informuje cie ze pisze na telefonie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...