Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcecie mieć freebuild na modach?

Gość Matrixen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam fajny projekt serwera freebuild na modach.

Oto mody:

-RailCraft

-BuildCraft

-GemsCraft

-Flan`s mod

Potrzebuje sponsora na serwer i pomocnika o wiecej prosze pisac na PW albo na skype:pegapl

Opublikowano

Tak jak @up, ja ich nie lubię, bo dużo ściągania, a ja mam TMI oraz SPK i jak server to nie wypał, muszę dać up data i wszystko od nowa wgrywać. Lepsze oryginalne pomysły na servie niż mody.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Tak jak @up, ja ich nie lubię, bo dużo ściągania, a ja mam TMI oraz SPK i jak server to nie wypał, muszę dać up data i wszystko od nowa wgrywać. Lepsze oryginalne pomysły na servie niż mody.

Istnieje coś takiego jak zmiana ścieżki za pomocą launchera albo zmiana .minecraft =)

FreeBuild na modach? Nie, dzięki. To denne, bo nie ma całej mapy do eksploracji, nie można się gdzieś wybudować bo nie dostanę Cuboida. Nie ma sensu robienia takiego serwera, jeśli chcesz to zrób survivala - to będzie miało sens. Na działce umieścisz Quarry? No way. =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...