Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

devilerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z CS'em.

Kupiłem wczoraj CS 1.6 na steam i okazalo sie ze nie obsluguje OpenGL'a..

Czy jest jakas mozliwosc zainstalowania go?

Moja karta graficzna: ATI Radeon HD 4300 series

System: Windows 8 Pro 64- bit.

Prosze o szybką pomoc.

Opublikowano

Wejdź w bibliotekę steam -> gry -> ppm na cs -> właściwości -> drugie od dołu (kiedyś to się nazywało parametry startowe, teraz jakoś inaczej) i dopisz tam -opengl

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Dobra, moge uruchomic w openGL, tylko pojawia sie problem ze mam okropne lagi jak opengl wlaczem nawet w ekranie startowym. Problem jaki mam z software to to że postać trzyma broń w lewej ręce, a mam ustawione cl_righthand 1, i w grze H i right hand. Nie wiem o co chodzi.. PS. Na software mam na dodatek rozpikselowaną grafikę... Spróbuje reinstalla zrobic i napisze. @EDIT Reinstall nie pomógł, czekam na dalsze propozycje, chyba ze idzie jakos inaczej zmienic bron z lewej na prawa? I zwiekszenie fpsów.. Bo na software mam z 20 chociaż Call of Duty MW2 dziala mi bez zadnych scin, a ma lepsza grafike niz CS, wiec nie wiem czym te lagi w nim sa spowodowane ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...