Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SecurityKISS Tunnel v Malachitowa; brak ofert

firemanx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kilka dni temu zakupiłem wersję Malachitową na 30 dni. Pierwszego dnia - kilka minut po zakupieniu wersji premium - łączyłem się na serwery m.in. do Kanady, Szwajcarii, Włoch oraz Holandii i mogłem nabijać grzybki. O dziwo, gdy łączyłem się na jaki kolwiek serwer z USA oraz Wielkiej Brytanii, to nie było żadnych filmów oraz w SponsorPay miałem komunikat "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.". Było to dla mnie dziwne, bo kilka miesięcy temu nabijałem na tych krajach najwięcej grzybków.

Jednak prawdziwy problem pojawił się już drugiego dnia po zakupie wersji Malachitowej, gdyż na wszystkich serwerach (niezależnie od kraju) nie mam filmów oraz w SponsorPay pojawia się komunikat "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.". Problem dotyczy również darmowego serwera Bonn z Niemiec.

Czy możecie sprawdzić czy u Was również występuje ten problem? - Chodzi mi o darmowy serwer z Bonn; serwery premium: Kanada, Szwajcaria, Włochy oraz Holandia - pierwsze serwery z tych krajów na liście. Jak i serwery premium z USA i z UK - jeżeli macie cierpliwość, aby to wszystko sprawdzić.

Czy Wy również łącząc się z każdym serwerem nie macie filmów i komunikat w SponsorPay "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju."?

Opublikowano

Przecież wersja premium jest na necie wystarczy crack, ale dobra :P

@top

Nie ma ofert bo coś robią w Polsce i są poblokowane SP. Pewnie za kilka dni wróci do normy.

Opublikowano

Czy nadal macie problemy ze Sponsor Pay oraz SecurityKiss Tunnel? - Ja od tygodnia nie mialem zadnego video na wszystkich IP z v Malachitowej.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...