Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Konto

VegaS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj gdy słodko grałem w lola wychodząc z silver 3 napotkał mnie błąd otóż gdy zakończyłem serię powodzeniem nastąpił ten błąd:Nagle gdy przeniosło mnie już do okienka po zakończonym meczu ekran się ściemnił i nic nie mogłem naciskać,pomyślałem że wystarczy wyłączyć i włączyć i tak właśnie zrobiłem lecz w głównym ekranie gry zrobiło się tak samo,próbowałem restart kompa i wgl ale to nic nie daje.Sprawdziłem na innym koncie i wszystko śmiga,bardzo prosze o pomoc bo chciałbym zagrać.

@Edit okno samego LoLa się ściemniło.

Opublikowano

o.O masz troche niecodzienny problem. Bo skoro mówisz , że na innym koncie działa to znaczy.. że nie jest to wina klienta, więc reinstall napewno nie pomoże.. Hmm.. W takiej sytuacji jedyne co możesz zrobić to napisać do supportu i czekać na odpowiedź.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Pisałem do supportu,support odpowiedział iż z moim kontem wszystko jest ok i poprostu nie wiedzą co się dzieje,za drugim razem odpisali iż problem tkwi w tym że gdy przeszłem do nowej dywizji powinna wyskoczyć informacja o tym a ja to zaakceptować.Napisałem im że właśnie na to czekałem ale po pół godziny odpuściłem i zrobiłem restart ale nadal wszystko się przyciemnia i nic nie mogę robić,wygląda to tak jakby ta informacja chciała się pojawić ale się nie pojawia.

Ciekawe czy cokolwiek z tym zrobią bo z tego co widze to oni to zlewają ciepłym moczem.

@Edit mimo wszystko że nie pomogliście robicie coś więcej niż support czyli się tym zajęliście łapcie plusiki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...