Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] EA rozsyła zaproszenia do Alphy bf4!

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wspomniał kolega wyżej^^^

Każdy kto posiada BF3(nawet podstawka) mógł dostać szansę na przetestowanie BF4 Alpha.

Zaproszenia wysłane zostały wczoraj(tj. 16.06.13).

No i zostały podane minimalne wymagania :)

System: Windows Vista SP2, Windows 7, tylko i wyłącznie w wersji 64bit.
Karta graficzna: Obsługująca biblioteki DirectX 10/11, z 1GB pamięci RAM
HDD: 25gb wolnego miejsca na dysku

A tutaj dalszy cytat:

Gry nie odpalimy więc na najnowszym Windows 8 oraz na systemach 32 bitowych. O ile tą drugą informację można bez problemu wyargumentować, to brak możliwości uruchomienia gry na „ósemce” budzi pewne kontrowersje. Należy jednak pamiętać, że wymagania te tyczą się tylko i wyłącznie wersji Alpha.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Kumpel dostał :)

Ja nie ;d

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

No to szkoda, bo kilka dni temu kupiłem premium bf3 i nic nie dostałem ;c

Co prawda gę pobrałem i zalogowałem się w battlelogu etc, ale jeszcze gry nie odpaliłem, bo nie mam takiej możliwości :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

No to szkoda, bo kilka dni temu kupiłem premium bf3 i nic nie dostałem ;c

Co prawda gę pobrałem i zalogowałem się w battlelogu etc, ale jeszcze gry nie odpaliłem, bo nie mam takiej możliwości :P

Ja dzisiaj kupiłem Premium i niestety nic ;( Może jeszcze dadzą zaproszenie choć wątpie.

Kolega z innego forum podobno bierze udział w Alphie.

No cóż... Czekać na Bete i tyle ;)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Co prawda bardzo mało osób ma dostęp do wersji alpha, ale jednak wolałbym tego nie dostać, wole poczekać chociażby do tej bety. Niby jest ta ekscytacja, że zostało się wybranym, że gra się jako jedna z niewielu osób wybranych z milionów, ale co z tego jak w pamięć o tej grze wpadają wszystkie buble i błędy, co później w finalnej wersji psuję trochę o tym opinie. W wersji Beta jest trochę lepiej, ale jednak też sporo bubli zostanie.

Jak będzie beta, to raczej zagram tylko po to, żeby zobaczyć, czy będzie warto wydawać kasę na to (chociaż porównując to, ile się przegrało do zapłaconej gotówki za trzecią część, to było warto )

@surasmen - z tego co wiem, to samo posiadanie gry to już szansa na alphe. To czy grałeś czy nie, raczej nie powinno robić różnicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...