Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoże ktoś napisać do supportu ?

Kat12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . otóż mam problem na wescie .
Jakieś 2 miesiące temu sprzedalem 2 postacie i kupilem nową postać i chcem ją sprzedać lecz nie moge , a zawsze można sprzedać 3 postacie.
I właśnie nie wiem czemu tylko 2 postacie moge sprzedać jak zawsze można 2 , na nordicu jak gralem to moglem 3 sprzedać , a tu na wescie 2 tylko można sprzedać nie wiem czemu.
Więc się pytam czy ktoś pomoże napisać do supportu czemu moge 2 postacie sprzedać a nie 3 na wescie.
Pozdrawiam.

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Najpierw naucz się wysławiać i opisz problem dokładniej.

Pasuje . ?

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Witam,

Bardzo przepraszam za zawracanie głowy, ale mam pewien problem. Otóż mogłem użyć tylko 2 zwroty a 3 po prostu zniknął. Nie wiem co mam robić. Czy dałoby się pomóc ? Jest to bardzo ważne, ponieważ chciałbym kupić [...]

A może wcześniej sprzedałeś też skórkę?

Opublikowano

@Up

Powinny warny za takie "porady" lecieć.
Nie rozumiem, w czym ci mamy pomagać? Po prostu napisz do supportu, że użyłeś 2 tokenów, a zużyły się 3, tyle.

Opublikowano

Hahahahahha.. usmiałem się czytając ten post. Powiedz mi teraz, w jaki sposób mamy Ci niby "pomóc" w napisaniu do supportu? Masz problem z wejściem na strone supportu i napisaniem do nich dlaczego możesz zwrócić tylko 2 postacie? xD

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Zawsze masz 3 żetony i zawsze możesz zwracać 3 zakupionych bohaterów/skórki. Nie ma, nie było i nigdy nie będzie znikających żetonów. Sprawdź czy nie jest to bug wizualny, jeśli nie jest to znaczy że już wykorzystałeś 3 zwroty.

W sprawie pomocy z napisaniem do supportu, przedstawiam krótki poradnik jak napisać do supportu:

1. Wchodzisz na poniższy link

https://support.leagueoflegends.com/home

2. Wybierasz trzecią zakładkę (na górze): DODAJ NOWE ZGŁOSZENIE

3. Wypełniasz.

W miejscu na e-mail wpisujesz twój e-mail.

W miejscu na Subject wpisujesz temat, czyli krótko streszczasz treść, np. w tym przypadku Pomoc z żetonami

Description - opisujesz twój problem

Nazwa użytkownika - login w logowaniu

Nazwa przywoływacza - nick w grze

Region, wiadomo

Język najlepiej Polski, reakcja supportu może być wolniejsza ale przy najmniej bedą wiedzieć o co chodzi (no chyba że lepiej piszesz po angielsku)

Kategoria średnio istotna myślę że podejdzie to pod: Konto -> Brakujące statystyki or Zarządzanie kontem

Captcha wiadomo

4. Wysyłasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...