Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak używać FLPR bota?

therock45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gre mam ustawioną na najmniejszą rodzielczość, w oknie w lewym górnym rogu, teleportuje się na pościg dla 1 gracza i uruchamiam bota, samodzielnie wchodzi na pościg, łapią go i zabiera mi kasę ponieważ go złapali... i tak w koło. Co robię źle?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to okno musi być na środku, czyli po prostu go nie ruszaj jak włączysz, włączasz w trybie okienkowym?

Opublikowano

@up

Nie koniecznie, niektórym działa nawet na zminimalizowanym ;p

@topic

W ustawieniach dajesz rozdzielczość 800x600

Teleportujesz się na ucieczkę (jeden gracz)

Odpalasz bota i wciskasz start

Jeśli tak zrobiłeś to powinno działać.

HB5fLf7.png

Opublikowano

no mi tez działa na zminimalizowanym ale przed raczej musi być na środku:) minimalizacja to zaleta tego bota bo można robić co innego, ale co jakiś czas myszka jakby szaleje nie wiem czemu:D

Opublikowano

Myszka szaleje , ponieważ bot tak jakby przejmuje kontrolę nad kompem , jak grasz np. w dajmy na to WarRocka , to będzie Ci automatycznie chodzić w lewo , prawo i gdzie kolwiek ;)

Opublikowano

Może najpierw włączasz bota a potem zmieniasz rozdzielczoś?Ja włączyłem rozdzielczość,okienko,potem bota,podjechałem pod pościg,kliknąłem start i bot sam zrobił reszte. Spróbuj nie przesuwać okienka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...