Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

ProCxGEJMING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam FAMASA, SCARL-a, XM-8 i teraz moje pytanie czy dokupić do tego AEK ? I czy z tymi dodatkami : Nemessis | Desert M145 | Stingaray | Coperhead pogram tą bronią ? Może ktoś mi gameplaya wrzuci jakiegoś ? :)

Opublikowano

Jak dobrze ci się gra famasem to aek będzie ci do dupy. Ale sam aek w sobie jest dobry. Do aeka lepiej repaim reddoda (jakoś tak) lub celownik mechaniczny (z holograficznym mało widzisz po bokach ale masz złudzenie mnejszego podrzutu. Kiedyś mi się dobrze grało z m145 desert + aek i nemesis. Ale skoro masz desert m145 to chyba już lepiej do famasa brać. Ja bym kupił aeka na twoim miejscu. Mi sie podoba jeszcze stg77aug wystarczy tylko ogarnąć.

Ps: Ja chcę powrotu bety. Wszyscy mieli w miarę równe szanse i moim zdaniem była lepsza grafika i każdy grał prawie inną bronią. Teraz jak jest sparing to tylko pecheng,g53,famas,l85a2. Osobiście wolałbym gdyby wycofali te bronie:

aek dać tak na 15 lvl.

wycofać l85 mg36 (dla mechanika zoptymalizować demage na bliskie i dalekie)

A snajper to nie ma broni aż tak op.

Opublikowano

Mam reddota ale Thunderbolt niestety na magazynie nie posiadam ;/

Kupilem i to jest zajebiste :) Jak dla mnie lepszy od FAMASA ! :)

Tylko granie z nemesis nie ma sensu, bo odbiera mu dmg :P

Kup sobie za creditsy thunderbolt i zobacz różnicę

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja gram aekiem z Precyzyjną, Viperami i Nemezisem ale mimo że Nemezis zabiera troche obrażeń to i tak aek jest najlepszy.

Ci co grają famasem i l85 jak przejdą na aeka mogą mieć problem z odrzutem. Ale jak chcesz sprawdzić swojego skilla to graj np. AK-47 bez żadnych dodatków

Opublikowano

Jprdl idioto stabilizujaca jest do odrzutu poprzecznego, a aek ma odrzut w górę, najlepszy jest thunderbolt, i mi tu nie pierdziel.....

Idioty szukaj w rodzinie.

Tak gram i jakoś banalnie wykręcać wyniki i strzelać. ;) Więc zanim 14-latku napiszesz to pomyśl .. :)

Opublikowano

W statystykach ogólnych ludzie wykorzystują nemezis i thunderbolt więc nie masz najlepszej kolby do aeka chlopaczku, może dla "ciebie" jest najlepsza stabilizujaca..

I mi rodziny nie obrażaj bo się naprawdę wk*rwie

Opublikowano

I co zrobisz ? Pokrzyczysz po mnie piskliwym głosem ? :)

Nemesis do aeka never. ;) Thunder może, ale nie najlepsza. pograj 1v1 ze mna aekiem to się przekonasz. ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...