Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy bezpiecznie jest podawać parametry komputera w internecie ?

Gohstruj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy bezpiecznie jest podawać parametry mojego komputera w internecie ? Czyli karta graficzna, procesor, GB ram i inne pierdoły.

TO JEST MOJA SYGNATURA CIEPLNA !

Opublikowano

Raczej tak,co ktoś mógłby zrobić z tą informacją?

No nie wiem, tak tylko się pytam :P

Opublikowano

ja bym nie ryzykował bo ci bonzo może płyte główną zablokować

Opublikowano

ja bym nie ryzykował bo ci bonzo może płyte główną zablokować

Jaki bonzo i jak może zablokować ? A jak podam tylko procesor, karte graficzną i GB ram to coś może zrobić ?

Opublikowano

Na youtube jest taki Bonzo, który ponoć płytę główną bloluje. Karte mozesz podać i ram, nic Tobie nie zrobi.

Opublikowano

Jaki bonzo i jak może zablokować ? A jak podam tylko procesor, karte graficzną i GB ram to coś może zrobić ?

Tak na prawdę nie ma takiej opcji.

Owszem na kompa da się włamać ale dane typu: ram, karta graficzna, płyta główna, karta dźwiękowa, hdd itd. nie są informacjami dzięki którym można się włamać, więc nie musisz się martwić.

No a jeśli chodzi o tego Bonzo to w jakimś filmiku tak pierdolił że tak potrafi i teraz Dordo tak napisał bo pasuje do sytuacji xD

Opublikowano

Tak na prawdę nie ma takiej opcji.

Owszem na kompa da się włamać ale dane typu: ram, karta graficzna, płyta główna, karta dźwiękowa, hdd itd. nie są informacjami dzięki którym można się włamać, więc nie musisz się martwić.

No a jeśli chodzi o tego Bonzo to w jakimś filmiku tak pierdolił że tak potrafi i teraz Dordo tak napisał bo pasuje do sytuacji xD

Już wszystko rozumiem, wpisałem na YT Bonzo i znalazłem to http://www.youtube.com/watch?v=n6kUHM4jmqE dzięki za odp wszystkim :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...