Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Połączenie WRPSP z Montaną

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ... To nie jest żart
WRPSP za niedługo połączy się z montaną ...

Cytat ToXiiC'a:

Hello troopers, probably WRPSP will unificate with us, if you are a WRPSP player you should be able to transfer your account to our server.

When you transfer your account and your level is 18 or higher you will get:

- 1,000,000 Dinar
- 100,000 Cash
- Some weapons as welcome gift (gold/red/camo version) for 30 days

Stay tuned for more informations

Polska wersja (tłumaczenie własne):

Witajcie Żołnierze, prawdopodobnie WRPSP połączy się z nami, jeżeli jesteś graczem WRPSP powienieneś być w stanie przenieść swoje konto na nasz serwer.

Jeżeli przemigrujesz aswoje konto i twój lvl jest większy niż 18 otrzymasz:

- 1,000,000 Dinarów

-100,000 Cash

-Kilka kolorowych broni na 30 dni

Czekajcie na więcej informacji

Źródło:

http://forum.warrockmontana.eu/index.php?/topic/119-unification-with-wrpsp/

Podobną, ale mniej szczegółową informację można zobaczyć na stronie głównej WRPSP.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jak połączą to zmieni się na gorsze..

Co mi z tym połączeniem lagi na tym servie i bugi że szkoda gadać , to nie jest wogóle gra i jeszcze bedzie przeniesienie z lvl , ja męczyłem sie pare miesiecy zeby wbić 70 lvl a tu na montanie pare dni naprawde te połaczenie nie wypali niechciałbym żeby Montana była razem z Wrpsp. ;/

Opublikowano

Cóż ja bym chciał, żeby w ogóle się nie łączyły, ale co tu począć :/

A myślisz, że ja się nie męczyłem z wbiciem 81 lvl'a na WRPSP?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Hehe to jeszcze gorzej. A tak jak normlanie gracze tworzą konto to też dostają

- 1,000,000 Dinarów

-100,000 Cash

-Kilka kolorowych broni na 30 dni

Ludzie którzy majątakie duże lvl i grają prawie od początku gry to spiepszyli sobie sprawe co oni wogóle sobie mysla ze dadzą pare kolorowych broni i bedzie dobrze nie rozumiem wogole ich.To jest jakieś nie porozumienie. !

Moim zdaniem to powinni dac jakaś naprawde dobrą nagrode oczywiscie dla polakow z wrpsp bo i tak mało ich gra na naszym serverze więc powinien byc jakas Ranga Peermament albo coś nie wiem.Najlepiej zeby montana dołaczyła sie do wrpsp.:)

Opublikowano

Ile było połączeń... a tak naprawdę to żaden serwer się chyba nie połączył.

WRPSP miał się już łączyć i co? Dupa, myslę, że tak samo będzie z tym.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ale hardcoder (admin psp) jest juz w teamie montany. Wydaje mi sie ze to niestety dojdzie do skutku. Szkoda tylko ze nie bylo czegos w stylu ankiety bo przeciez 90% odejdzie po tym laczeniu. Jeszcze ostatecznie gdyby to montana polaczyla sie z psp. Na zasadzie ze zostaje wszystko co na psp i klient by tylko wspolny wyszedl. Bo np ja juz sie przyzwyczailem do lezenia a na montanie nie ma. Oni mieli szybszy exp ale to juz pomine bo malo mi zalezy. Ale lagi i bugi sa takie ze nie da sie grac. Wogole nie wiem jak ludzie wbili te 90 lvli i nie dostali 2915291519619 atakow padaczki..

Opublikowano

Ale hardcoder (admin psp) jest juz w teamie montany. Wydaje mi sie ze to niestety dojdzie do skutku. Szkoda tylko ze nie bylo czegos w stylu ankiety bo przeciez 90% odejdzie po tym laczeniu. Jeszcze ostatecznie gdyby to montana polaczyla sie z psp. Na zasadzie ze zostaje wszystko co na psp i klient by tylko wspolny wyszedl. Bo np ja juz sie przyzwyczailem do lezenia a na montanie nie ma. Oni mieli szybszy exp ale to juz pomine bo malo mi zalezy. Ale lagi i bugi sa takie ze nie da sie grac. Wogole nie wiem jak ludzie wbili te 90 lvli i nie dostali 2915291519619 atakow padaczki..

W takim razy słabo będzie... nie wiem dlaczego oni to robię, pewnie dla kasy.

Ale myślę, że nie odejdą - bo gdzie? Na montanie i wrpsp jest dużo graczy a odejść na lepszy serwer nie ma gdzie.

Cóż, pozostaje czekać jak to się rozwinie ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

W takim razy słabo będzie... nie wiem dlaczego oni to robię, pewnie dla kasy.

Ale myślę, że nie odejdą - bo gdzie? Na montanie i wrpsp jest dużo graczy a odejść na lepszy serwer nie ma gdzie.

Cóż, pozostaje czekać jak to się rozwinie ;p

Gidze? Ja pewnie calkiem odejde od wr ^^ psp to jedyne miejsce gdzie mozna sobie siasc wieczorem i spokojnie pograc. Jak to polacza to koniec. Jedyna adzieja w adminach z psp ze cos zrobia z tym serwerem. Tylko zeby sie nie okazalo ze im serwer zrobia, zbiora sie gracze a admini montany ich wykopia bo to tez jest mozliwe zwlaszcza ze wczesniej byly niemale wojny na DDosy.. Ogolnie niemile mnie to zaskoczylo i nie podoba mi sie takie cos. Zwlaszcza ze admini obiecywali nowego klienta. Wydaje mi sie tez ze zaczelo brakowac funduszy na serwer a nie chcieli brac od ludzi. Dla kasy pewnie tego nie robia bo co to za kasa tak naprawde? Podsumowujac jedna wielka szkoda jesli serwery sie polacza a zostanie ten syf ktory jest obecnie na montanie.

Opublikowano

cóż co to za poroniony pomysł z tym połączeniem to nie wierze na psp laggi byly male na montanie sa juz wieksze jak pamiętam.. pewnie większość wróci na globala bo są coraz mniejsze laggi naprawde.. a z prywatnych serwerów to tylko godzien uwagi wlasnie jest psp tyle w temacie pozdrawiam..

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Jezeli ma to tak wygladac to ja chyba tez podziekuje. Aczkolwiek wierze w h4rdc0dera i reszte z naszego teamu ze zrobia z montana porzadek. Pozyjemy zobaczymy

snikersproject1.png
Opublikowano

Cóż, co zostało postanowione to zostało postanowione- nie ma sensu gdybać, gdyż nie wiem jak to będzie.

Pożyjemy zobaczymy ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Niestety racja rozmawiałem z adminem z psp i niestety psp z montana zostana polaczone. Nie mowie z ktorym adminem bo ten admin nie jest zadowolony z tego pomyslu ^^ heh ;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dodam info ze strony WRPSP

2013 June 16, [RooT] h4rdc0der

Dear Troopers !
We are talking with people at WarRock montana. We will probably integrate our servers to make private warrock gameplay better :)
WRPSP will probably go down soon, then all accounts will be transferred. There will be a polish section or polish subserver for people from poland.
We promise, it will be a good solution !
Keep current, troopers!
Drodzy żołnierze!
Rozmawialiśmy z ludźmi z War Rock Montana, prawdopodobnie będziemy się z nimi integrować, integrować nasz serwery, aby polepszyć rozgrywkę na prywatnym serwerze.
Wszystkie konta zostaną przeniesione. Będzie Polska sekcja albo subsurver dla osób z polski
Obiecujemy, że będzie to dobre rozwiązanie!
1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Otwieram ponownie .....

Wilczek nie wiem, czemu zamknąłeś ... Nie masz nawet info, że do tego nie dojdzie. Prawdopodobnie Montana Beta 2.0 to będzie już połączanie obu serwerów ;)

MAL

Opublikowano

[GM]Kamel

Posted: Yesterday 16:04 Przyszłość WRPSP. Tutaj możecie prowadzić dyskusję na temat przyszłości WRPSP.

Od razu na wstępie chciałbym poinformować, że żadnej fuzji albo jak kto woli integracji z serwerem Montany nie będzie. Powodów podjęcia takiej decyzji jest kilka, a największym z nich jest masa bugów występujących na serwerze, o którym mowa. Zajmowało by to sporo czasu by błędy usuwać.

Jaki plan, co dalej z projektem, jak to wszystko będzie wyglądać tak naprawdę jeszcze nikt nie jest w stanie dokładnie powiedzieć. Na obecną chwilę koderzy mają mnóstwo zleceń także aktualnie serwer jest "uśpiony" choć żywy bo projekt nie upada.

Wytrwałości!

Opublikowano

Otwieram ponownie .....

Wilczek nie wiem, czemu zamknąłeś ... Nie masz nawet info, że do tego nie dojdzie. Prawdopodobnie Montana Beta 2.0 to będzie już połączanie obu serwerów ;)

Lol, up@ wyjaśnił.

A ja wiem co robię.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...