Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da rade.

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Chcialem sie spytac czy da rade dobic w wakacje 30 lvl od 18, bez dopalaczy grajac 3h dziennie, wygrywajac 50% meczy.

Opublikowano

Oczywiście że tak ja wbiłem 30 po 3 miechach grać z czego grałem też średnio 3 mecze a ost miech to grałem tyle aż zdobędę wygraną dnia więc nie więcej na pewno niż 3 :D

I wbiłem 4 dni temu 30 lvl ;p.

Opublikowano

Czesc. Chcialem sie spytac czy da rade dobic w wakacje 30 lvl od 18, bez dopalaczy grajac 3h dziennie, wygrywajac 50% meczy.

Da się tylko graj Aramy i graj jedna postacią co da większe szanse na wygraną.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

@Up graj aramy 1 postacią ? :P

W wakacje spokojnie wbijesz, sam wbijałem z 16 czy nawet też 18 ( stare konto miałem ) w około miesiąc ( w przerwe zimową )

Chodziło mi o 5vs5, zaś aramy to wiadomo jedną postacią sie nie da. :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Spokojnie dobijesz. 3h dziennie to jest 4-5 gier na SR albo nawet 6-7 na Aramach, więc wbijanie poszczególnych lvl'i zajmie ci max 3 tygodnie. Oprócz tego dodam, że w wakacje jest sporo wolnego czasu, więc wbijanie lvla nie powinno być trudnością. Jeśli będziesz grać systematycznie to nie widzę problemu.

Opublikowano

Da się tylko graj Aramy i graj jedna postacią co da większe szanse na wygraną.

Ty nawet nie wiesz co napisałeś, beka. jak można grać aramy jedną postacią?

@topic

dasz radę, na luzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...