Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zachowanie Administracji Imetin

VerDoMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

imetin_logo.png

Witam chyba każdy gracz Metina słyszał o prywatnym serwerze imetin.pl to jest tylko skarbonka dla Teniora i jego "Kolegów" którzy są jak jest dobrze, nie jedna osoba już się o tym przekonała. Licznik osób online zaczął maleć do tego stopnia ze w dzień jest 700 osób a kiedyś było 1,5k+. Administracja cały czas zmienia regulamin dotyczący gry, który pasuje do sytuacji która dzieje się na serwerze. Niedawno został dodany regulamin przy którym praktycznie nie mz

Opublikowano

Oj nie przejmuj się tak :) Ja pozdrawiam z tego serwera 1 osobę: BzykGirlsxD

To mój ziomal z tego serwera. Jak się okazało niby groził 1 osobie. Nic by nie było gdyby nie była to osoba z gildii: MSWiA

Mimo gry na serwerze : Ok 1roku został potraktowany jak szm... Nigdy nie miał żadnych problemów a został potraktowany permem.

Pozdrawiam. Nie polecam gry tam. Jedyną osobą która tam ogarnia jest Fifolski. Reszta to sztywniaki. Wystarczy wejść na forum i spojrzeć przykładowo na ich pismo; )

astiumsign.png

Opublikowano

Oj nie przejmuj się tak :) Ja pozdrawiam z tego serwera 1 osobę: BzykGirlsxD

To mój ziomal z tego serwera. Jak się okazało niby groził 1 osobie. Nic by nie było gdyby nie była to osoba z gildii: MSWiA

Mimo gry na serwerze : Ok 1roku został potraktowany jak szm... Nigdy nie miał żadnych problemów a został potraktowany permem.

Pozdrawiam. Nie polecam gry tam. Jedyną osobą która tam ogarnia jest Fifolski. Reszta to sztywniaki. Wystarczy wejść na forum i spojrzeć przykładowo na ich pismo; )

Ja sie nie przejmuje, z banem pogodziłem sie dawno tylko dotrzymuje obietnicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...