Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Zdobywanie EXPA

Pba47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem w tą grę już prawie 3 miesiące i nie jestem w temacie.

Powoli wracam do gry i pasuje mi przyexpić jednym kontem do MAJ 1, a drugim do COL 2 tylko nie wiem na czym.

Z tego co ja słyszałem to hq daje teraz mało expa.

Piszcie propozycję, bo muszę mieć czas aby wygenerować sobie nx na wakacyjne expienie.

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

DT albo eli pro z kolezka :) Za Deserty teraz (Na foxtrocie) za normalna gre około 400-500expa dostaje a z expem dodatkowym 750+. Z Exp passami 40% dostawałem max 1k ze 100% jeszcze nie gralem :) Dzisiaj czytalem na mpc ze odpalasz eli pro na 11 rund i zabijasz kolezke lub on Ciebie do 11 tylko gra musi trwac minimum 6 minut i kolo 1.4k expa oczywiscie z exp passami + expem dodatkowym eventowym, lecz nie powiem Ci ile ja dostawalem bo jeszcze tego nie próbowałem :)

Opublikowano

Jak na razie hitem jest Desert Thunder na Normalu, gra się szybko - a podczas eventu w weekend, ok 1k. expa za szybką grę. Nexon nie zmieniał nic na QR, więc tam z dobrym wyposażeniem można zdobyć dużo expa, ale minusem jest to że długo się gra. ew. Pozostaje Ci kupić exp passy 300% - 50 szt. to ok. 6k nx nie pamiętam dokładnie, i mykać po staremu na HQ.

Opublikowano

DT nie umiem grać :D

EQ na QR to nie problem.

A jak w końcu jest z tym HQ, a jak z NX LAB?

76561198030011137.png

Opublikowano

Nx HQ i LAB nie dostaje sie jakos duzo expa. Polecam grac eli pro 11 rund 1vs 1, za kazda gre leci ok 1000 expa bez exp boostow ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

DT na łatwym poziomie się szybko i łatwo gra. I nie musisz kupować jakiś dobrych broni na to, bo wystarczy AR + SR.

@up

SR trololo

@top

Graj reakreacyjnie w Eli pro, exp sam będzie wpadać. Chociaż wczoraj tak dziwnie mi mniej niż zwykle leciało wieczorkiem (może coś majstrowali nasi majstrowie?)

Tak to pozostaje DT, grać umieć nie trzeba, bo i tak wszyscy expią na NORMAL'u, no ale Pba wiesz, DT pasuje się kiedyś nauczyć grać ^^

Tak - SR - nie pomyliłem się.
Opublikowano

@up

SR trololo

@top

Graj reakreacyjnie w Eli pro, exp sam będzie wpadać. Chociaż wczoraj tak dziwnie mi mniej niż zwykle leciało wieczorkiem (może coś majstrowali nasi majstrowie?)

Tak to pozostaje DT, grać umieć nie trzeba, bo i tak wszyscy expią na NORMAL'u, no ale Pba wiesz, DT pasuje się kiedyś nauczyć grać ^^

Opublikowano

Co jest trudnego w zabijaniu npc ? powiedz mi xD

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Te boty jednym strzałem jakieś kosmiczne liczby HP zabierają i w 2 sek można mieć death

76561198030011137.png

Opublikowano

Te boty jednym strzałem jakieś kosmiczne liczby HP zabierają i w 2 sek można mieć death

Nie na normalu.

Jeśli masz ekipę, a na platinum jest dużo koksów, to przez cała misję możesz nie mieć ani 1 deada, bo i tak wszyscy grają normala bo jest więcej expa i łatwiej niż na wyższych poziomach - lol.

Opublikowano

Moja rada taka. 2on2 Eli Pro na Junk Flea 11 rund. EVENT 100% + EXP PASS 100% = 11 KILL i jakies 1,4-1,8k expa - Ja robiłem osobicie tak z kolega. Kolega i ja vs Jakies low rangi. I expem nawet nie pogardze bo bardzo dużo było DT sie nie oplaca moim zdaniem :) Lepiej sie wyepisz na tych Eli pro. Jak na pisał kolega wyżej Martin z tego poradniku korzystam i bardzo mu za to dziękuje Martin <3xD.

wotw2403.png

Opublikowano

OCH MAJ GOSH ! O borze jaki d3b1l z cb i wogule jak moszna nie wiedźieć jag s13 ekspi w kombatcie! O LOOL

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

chyba najlepiej na nemesis hq się expi

Jak możesz cokolwiek pisać skoro nic nie wiesz? Na HQ zmniejszyli raty!!! W skrócie: HQ=8 minut gry=400 expa, a DT=4? minuty gry=1k expa +

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...