Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobic aby mnie jutro rano bolał brzuch NOW!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro bardzo, ale to bardzo potrzebuje nie isc do szkoly. Nie chodzi o glupi sprawdzian tylko calkiem powazny powod. Jak rozbolec brzuch? Wstac o trzeciej rano i się nażreć? Moze wypic mleka duzo (mam 14 lat i podobno nie toleruje w tym wieku laktozy rano jak zjem mleko srednio sie czuje).

NIE CHCE METODY SUROWEGO ZIEMNIAKA to zbyt duzy hardkor zreszta 38 stopni i wymioty natychmiast srednio mi odpowiadaja..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Połącz różne typy jedzenia np. majonez z banenem, olej z ketchupem :P Brzuch będzie bolał że uhhh.. Albo nażryj się masła dużo w nocy (pamiętam, że ja rzygałem)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

A nie prościej powiedzieć, że jutro nie musicie iść do szkoły, bo są poprawki i nie macie lekcji? Albo, że idziecie do kina i Ty na tym filmie już byłeś? Musisz koniecznie się truć, lol? Opcjonalnie możesz symulować ból brzucha...

Opublikowano

A nie prościej powiedzieć, że jutro nie musicie iść do szkoły, bo są poprawki i nie macie lekcji? Albo, że idziecie do kina i Ty na tym filmie już byłeś? Musisz koniecznie się truć, lol? Opcjonalnie możesz symulować ból brzucha...

Elektroniczny dziennik. Rodzice do niego zagladaja. Zawiera rowniez info o nieobecnosciach :x

A nie lepiej po prostu symulować ?

P.S. Jest jeszcze opcja z proszkiem do pieczenia, ale to grubo jest (od znajomego słyszałem)

Ja nie umiem tak łgać rodzicom prosto w oczy. Robie sie czerwony itp. Dlatego wole naprawde miec ten bol :x

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Udawaj po prostu, że ci coś jest. Bo jak znam życie wpierdolisz jakiegoś muchomora i będzie. Wstań rano jak zawsze powiedz mamie, że się źle czujesz, a potem idź do toalety szybko i zrób twista (Wkładasz dwa palce głęboko do gardła) i wymiotujesz xD

Opublikowano

Zrzuc sobie hantle 10kg na brzuch, albo zmieszaj wode, olej, cynamon, magi + pieprz cayanne

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

nasraj na dywan a potem to zjedz

Wszystkie moje posty dedykuję mojemu najlepszemu przyjacielowi - Maciejowi Prządle.

~ Dawid Rolewski

Opublikowano

Niestety ból brzucha to kiepska wymówka i krótko trwała. Najlepszy sposób to ból głowy lub gorączka. Wrzuć opakowanie proszku do pieczenia do szklanki,
zalej do połowy wodą. Proszek będzie musował, smak nie jest zbyt przyjemny ale wywoła u ciebie gorączkę, zaczerwienie policzek i idealną wymówkę :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Pewnie chcą ci wpierdol spuścić w szkole ;D

Nażryj się przykładowo czereśni popij kolą i ... chociaż nie... nie radzę.

podobno od ciągłego żucia gumy miętowej można dostać sraczki, mnie przynajmniej brzuch bolał jak żułem z 20 listków na raz przez pół dnia.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Zapewne juz za późno, ale mozesz pójść do szkoły i tam powiedzieć ze cię brzuch boli. W szkole łatwiej uwierzą niż w domu, oni bardziej boja sie o zdrowie. Przynajmniej ja tak robię, w szkole nie znają moich sztuczek. Nie tak jak rodzice xD.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

zgłoś sie do projektu " Worek treningowy rasowych dresów - Mięśnie brzucha. "

Napierdolą Ci tak ze jutro nawet jakbyś chciał to i tak Cie matka nie pusci.

Opublikowano

Zjedz 2 kg arbuza,popij mlekiem,jakimś tanim napojem energetycznym,zagryź pomidorem,i marchewką.Do szkoły na pewno nie pójdziesz ;).Ewentualnie zjedz coś dawno przeterminowanego,jeśli masz.

Opublikowano

I co tak pytam z ciekawości poszedłeś do szkoły :) ?

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Leć na Hardkora :D

Mleko + Woda + Jabłko + Kiełbasa ostro smażona na głębokim tłuszczu

staaaary co się będzie z tobą działo xD

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Dokładnie... Po co zatruwać organizm na własne życzenie?

Bardzo poważny powód? Spotkanie z kimś? Czy po prostu nie chce Ci się iść? ;p

Powiedz szczerze, i tak jest już koniec roku szkolnego, jak jeden dzień opuścisz to nic się nie stanie. Powiedz rodzicom, że oni też na pewno 'wagarowali'.

Baby mają tyle dobrze, że mogą powiedzieć, iż mi "przemokło" [okresowo], że brzuch boli, problem z głowy. Jedyna zaleta "red alert`a" ;p

Opublikowano

Przy obecnym sezonie proponuję Ci zjeść truskawki i popić mlekiem, u mnie to działa, może nie ból brzucha ale sraka murowana (jedyny mix po którym coś mi się działo)

potrafię zjeść rybę i popić mlekiem i nic mi nie jest więc u Ciebie truskawki z mlekiem też powinny zadziałać

1363095337-U286162.png
Opublikowano

1. Weź nóż

2. Wyceluj w brzuch (musisz leżeć)

3. Opuść z ogromną prędkością nóż

4. Gotowe. już Cię boli brzuch.

s.

Symuluj.

svh03y.jpg

Opublikowano

Raczej tej osobie już nie będą potrzebne Wasze rady, sądząc po tytule i dzisiejszej dacie.

Opublikowano

Heh skończyłem czytać na tym " nie chce iść do szkoły " Heh to powiem ci historie mojego kumpla ;) , eh . Najpierw idiota zaczął sobie żreć surowe ziemniaki żeby nie chodzić do szkoły , potem jak idiota żarł przeterminowane rzeczy ... A na koniec jak nic nie działało jak idiota wyleciał z mokrą głową poleciał na dwór pobiegać ;) Skonczył w spzitalu z jakimś zapaleniem (Lekarzem nie jestem) I do dziś jest na wózku . Wiec czasem warto isc do tej szkoly ... nawet jeżeli ma byc to trudny dzień ;x

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...