Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Sathir.eu - okno logowania, okno questów

.Teodor #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam zaprezentować nowe okno logowania oraz nowe okno questów.

Grafikę wykonał nasz grafik: Murilz

Okno logowania:

29282359772751364391.png

43396053282645750694.png

Okno questów:

40349838541526811047.png

Pozdrawiamy, team Sathir.eu

64349649036432363794.png

Opublikowano

Teodor.. = Teoden ;x

serwer na gora 2 miesiace.

okno naprawde ladne ale zobaczymy jak ze serwerem ;>

Chciałeś powiedzieć Teodor = Tarazo :x

Niestety, ale z Teodenem nie mam nic wspólnego, pozatym jestem tylko client masterem. :x

64349649036432363794.png

Opublikowano

Wedlug mnie to jest smiec na serwerze. Nie potrzebne i tyle. Lepiej zajmijcie sie bugami a nie pierdolami jak inni.

Sprawa serwera jest już zamknięta. Poza tym narzekacie na brak jakichkolwiek nowości a jak pojawia się coś nowego, to już od razu źle.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Ale cudo setbgimage() albo edycja ui i zmiana troche kodu w intrologin

JAPIERDOLE jak teraz serwery takie maja powstawac ze wiecej bajerow nie potrzebnych a mniej mozgu w plikach to na prawde gratuluje przejscia w nowa ere jestem z wami mentalnie!

PS. Mogles sobie jebnac napis TEODOR pod okienkiem logowania taki z czcionka 65 zeby kazdy lepiej widzial, gora 2 dni i na mpc bedziecie to miec i te wasze "Wszelkie prawa zastrzezone" beda chuja warte.

ban.gif

Opublikowano

JAPIERDOLE jak teraz serwery takie maja powstawac ze wiecej bajerow nie potrzebnych a mniej mozgu w plikach to na prawde gratuluje przejscia w nowa ere jestem z wami mentalnie!

PS. Mogles sobie jebnac napis TEODOR pod okienkiem logowania taki z czcionka 65 zeby kazdy lepiej widzial, gora 2 dni i na mpc bedziecie to miec i te wasze "Wszelkie prawa zastrzezone" beda chuja warte.

Dychnij... Kto powiedział, że serwer będzie "sztucznie pro"?

Pomyślałeś o tym, że Sathir może być ładny od strony graficznej, a jednocześnie ze strony plików?

Oceniasz konfigurację i specyfikację serwera który nie wystartował, w którego grze nie byłeś ani razu o.O Szacun.

Zapraszam na serwer, zapowiedź dzisiaj.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dobra robota kolego :)

SZYKUJCIE SIĘ NA WIELKI POWRÓT LEGENDY ! VENOM POWRACA W WIELKIM STYLU. JUŻ NIEDŁUGO

POWSTAJE NOWY, CAŁKIEM WYRÓŻNIAJĄCY SIĘ OD INNYCH, SERWER METINA ! CZAS NA REWOLUCJĘ !

Opublikowano

Zazdrościsz, czy o chuj ci chodzi?

To, że zrobiłeś swój chujowy poradnik trochę edytująć swój kurwa zajebisty kod nie znaczy, że jesteś kimś.

Napisałeś ten kod w 150 linijkach ja w 15, to może dlatego?

Jak dla mnie jesteś nikim - zwykłym hejterem.

Pozdrawiam, peace.

@Edit

Jak teraz admini "zajebistych serwerów" mają być właśnie tacy jak Ty, to era serwerów metin2 się kończy.

64349649036432363794.png

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...