Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] System Legendarnych przedmiotów (w budowie) "Aincrad Online - Metin2"

AincradOnline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :)

Chciałbym wam przedstawić w 60% skończony system Legendarnych przedmiotów. :)

Niby tylko mały bajerek a jednak będzie co robić. :)

Z góry przepraszam za niedokończony interfejs gry i brak większości ikonek w cliencie. ;<

1008361_514754678578406_1609097620_o.jpg

Pozdrawiam Team AincradOnline

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Błagam, aby ten wasz serwer nie był kolejnym dennym hardem pod is... Zróbcie coś al'a medium z trudnym expem i masą nowości. :P

@Aw nie za bardzo rozumiem przesłanie tematu. x.x

Opublikowano

osobiście radziłbym wam już na starcie zmienić EQ z poziomego na pionowe lub dać możliwość wyboru jego ustawienia. Strasznie mnie wkurza takie w poprzek całego ekranu rozłożone eq jak gram na małej rozdziałce ;x

a system ten lepiej byście opublikowali jak będzie gotowy :P mnie bardziej jarają te kulki many i hp ale to wygląda jak skitrane z jakiejś innej gry, a nie autorskie. Zbyt przesadzone jak na realia Metin2.

no i ikonka "IS" słaba do poprawy :P

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

osobiście radziłbym wam już na starcie zmienić EQ z poziomego na pionowe lub dać możliwość wyboru jego ustawienia. Strasznie mnie wkurza takie w poprzek całego ekranu rozłożone eq jak gram na małej rozdziałce ;x

a system ten lepiej byście opublikowali jak będzie gotowy :P mnie bardziej jarają te kulki many i hp ale to wygląda jak skitrane z jakiejś innej gry, a nie autorskie. Zbyt przesadzone jak na realia Metin2.

no i ikonka "IS" słaba do poprawy :P

Interfejs gdy będzie skończony to pokażemy więc dlatego np ikona IS, minimapa, ramki okienek słabe. :P

Ustawiliśmy takie eq ponieważ taskbar jest trochę wyższy niż standardowy i przy rozdzielczości 800x600 gracz by nie widział yangów oraz ostatnich 4 pól eq.

Błagam, aby ten wasz serwer nie był kolejnym dennym hardem pod is... Zróbcie coś al'a medium z trudnym expem i masą nowości. :P

@Aw nie za bardzo rozumiem przesłanie tematu. x.x

Serwer AincradOnline jest robiony od zera.

Gdy postać zaloguje się do gry to nawet przedmioty na najniższy lv są zmienione a o mapach i innych rzeczach nie będę wspominał bo o tym niebawem. ;)

Opublikowano

I to takie trochę właśnie przesadzone, bo skrajnie odbiega od głównej tematyki Metin2. Niby fajnie, że coś nowego, ale niesmak pozostaje. W każdym razie, gratuluję grafika, dobra robota.

95495145614730418249.png

Opublikowano

I to takie trochę właśnie przesadzone, bo skrajnie odbiega od głównej tematyki Metin2. Niby fajnie, że coś nowego, ale niesmak pozostaje. W każdym razie, gratuluję grafika, dobra robota.

słyszałem ze akcja dzieje sie 60 lat po czasach metinowych ;o

astiumsign.png

Opublikowano

słyszałem ze akcja dzieje sie 60 lat po czasach metinowych ;o

Dokładnie. :)

Wszystko jest opisane na projekcie strony internetowej serwera. :)

Pokazać ją w dziale media? :D

Opublikowano

Dokładnie. :)

Wszystko jest opisane na projekcie strony internetowej serwera. :)

Pokazać ją w dziale media? :D

oł ta

astiumsign.png

Opublikowano

Ok, ale nie rozumiem - ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym screenem? Może jestem głupi, ale nic oprócz zmienionego wyglądu eq (co moim zdaniem do najlepszych pomysłów nie należy - standardowy jest ładny) nie widzę.

Jeśli chodzi o [Legendarny przedmiot] to coś podobnego, tylko w lepszym stylu było już dawno, dawno temu (Kalimdor)

Opublikowano

Dziwna przypadłość... Po długim czasie odgrzewa się stare kotlety myśląc, że są nowe... Te legendarne itemy, jak wyżej wspomniał @ były szmat czasu temu na Kalimdorze. Interface to Drakensang Online jak mniemam? Czy się mylę?

Opublikowano

Dziwna przypadłość... Po długim czasie odgrzewa się stare kotlety myśląc, że są nowe... Te legendarne itemy, jak wyżej wspomniał @ były szmat czasu temu na Kalimdorze. Interface to Drakensang Online jak mniemam? Czy się mylę?

Interfejs jest zrobiony z brushy od PS, 100% autorski. :)

Dziwią mnie niektórych posty ponieważ tematy są założone po to aby ludzie wiedzieli czego mogą się spodziewać na serwerze a nie chwalić się czymś.

Nie ma w temacie żadnego prefiksu typu [NEW], [NJU], [NOWE <nick kogoś> KURWA TAK NIE ZROBISZ] czy inne więc nie nie rozumiem po co te spiny. :)

Opublikowano

Interfejs jest zrobiony z brushy od PS, 100% autorski. :)

Dziwią mnie niektórych posty ponieważ tematy są założone po to aby ludzie wiedzieli czego mogą się spodziewać na serwerze a nie chwalić się czymś.

Nie ma w temacie żadnego prefiksu typu [NEW], [NJU], [NOWE <nick kogoś> KURWA TAK NIE ZROBISZ] czy inne więc nie nie rozumiem po co te spiny. :)

Zwiększcie całkiem slot w eq o jakieś 100 pól i dodajcie żeby było 3-4 takie sloty specjalny. Dodajcie też tzw. Action bar oraz zmieńcie limit yang to bd miazga :). SS. Fajne, Czekam na start.

Opublikowano

Całkiem dobry pomysł ;p Jakbyś pogrzebał cos z grafika i dodał więskze mapy, textury itd.. to by był Metin 3 ;p ale i tak znajac życie ktoś podpeirdoli całego klienta jak i pliki serwerowe i potem da na mpc jako swoja wlasność

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie mówcie, że przesadzają z nowościami, bo jak nie ma nowości to się sracie, a jak są to też nie dobrze. Od paru lat w metinie nic się nie dzieje i nie dodawają żadnych nowości, po prostu kompletna nuda i rzygać tym się chce, to bardzo fajnie, że w końcu ktoś wziął się za solidną robote, aby dopracować serwer, metin2 pl powinien wziąć z tego przykład, bo to co dzieje się na pl`u to porażka. przez tyle lat nie zrobili nic ciekawego, a tutaj w ciągu 2-3 miesięcy, jest tyle nowości, jak wziąć paranaście serwerów w garść. naprawdę solidna robota, i oby tak dalej.

Opublikowano

Ale na PLu to nic nie było i nic nie będzie Grałem na eteorze (s11 bodajże to było) z dwa lata do tyłu i jak wszedłem teraz to jedyne co jest to więcej PUSTKI. Przez to chcą ponoć połączyć serwery. Jak dla mnie m2.pl już upadł i to kawałek czasu temu gdy masowo zaczęli odchodzić ludzie z powodu różnych przekrętów GM i nie tylko.

Co do nowości to zawsze jestem za :) Dlatego jak najbardziej popieram parę pomysłów Branda oraz gratuluję pracy ^^

Opublikowano

Zapowiada sie server mjuut :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

dajcie dodatkową "tabelke w eq" tzn. po przyciśnięciu takiego czegoś jak np. od kostiumów wyskakuje nam duża ramka z przedmiotami np. dla biologa , albo z dropu z metinów :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Tak odchodzę od tematu przewodniego ale muszę zapytać:P.

Na kiedy przewidujecie start?

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...