Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 (Pl) Częste Kicki ;/

tymej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem odkąd gram na obejściach często mnie wywala.Czasami nawet co kilka sekund ale taka sytuacja zdarza sie raz na dzień lub dwa a nawet trzy na dzień.Np:jeste wczoraj pod dt z znajomymi z gildi szykujemy sie a tu bum zdomrze sie zalogować i za 5 sek wywala ;/ A jeszcze mh jest mi potrzebne bardzo np:gdy expie w v1 mob lock i jedziem ;)Jest jakiś sposób by temu zaradzić czy może to wina mojego łoncza.

sdasdafm.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

moim zdaniem ustawiasz szybkosc ataku... a teraz dodali takie cos ze wywala nawet na obejsciu tez tak mam oraz nie moge sie tp

JurexGCW

Opublikowano

ludzie zawsze juz bedzie wywalwac poki niemcy nie zrobia nam hacka te wszystkie obejscia sprawiaja ze dziala tylko sh ( ale i tak cofa) pisalem na epvp.de pisali ze u nich to samo i czekaja na nowego hacka.

20330958.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

używać mniej spped i attack hacka. Poprostu zmniejszyć sobie ^^

• 10 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Pomocy ja gram na m2bob 1.4.1 gram chyba z 2-5 min i mnie wywala do okna logowania jak ja steruje botem albo stoi bot w miejscu to nic sie nie dzieje tylko jak go uruchomie to po 2-5minutach mnie wywala prosze o pomoc.

System operacyjny Windows 7 (Originalny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...