Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początkujący gracz

TrojaninPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.W tą grę zacząłem grać wczoraj i mam kilka pytań.Mam nadzieję,że zawodowi gracze mi pomogą.^^

1.Jeśli wygrywam w wyścigach nagrody w postaci części do samochodu to w jaki sposób mogę je odebrać?

2.Na czym najszybciej zarabiać?

3.Czy warto kupować nowy samochód? (Mój początkowy trochę ulepszony ma ok. 350 punktów,a nowy z klasy C można kupić za ok 800 000.

4.W jaki sposób niektórzy gracze mają części trój-gwiazdkowe, jak w sklepie są tylko z jedną?

5.Czy są jakieś sposoby na darmowe punkty Speed?

6.Oraz jakie rzeczy (szybsze nitro, dłuższa katapulta itp) najlepiej sobie wykupić i dlaczego?

7.Czy Wy też macie tak mało tras, które się na okrągło powtarzają? Można coś z tym zrobić? :D

Liczę na pomoc. :)

Opublikowano

1. Wszystkie części są w magazynie. Wchodzisz do kryjówki -> Tuning i masz tam warsztaty umiejętności, tuningu wizualnego i osiągów. Wchodzisz do któregoś z nich i w lewym górnym rogu masz tasz takie kółko, po kliknięciu na nie przeniesiesz się do magazynu.

2. Najbardziej opłacalne są ucieczki drużynowe, szczególnie polecam te klasowe bo można na nich dostać więcej kasy.

3. Pewnie że warto kupować nowe wozy. Ścigaj się na razie tym co masz i powoli zbieraj sobie na coś lepszego.

4. Części dwu/trzy i czterogwiazdkowe można zdobyć kupując pakiety kart lub wygrać z kart po zawodach i zbieraniu diamentów.

5. Tak, są jak na razie 2 sposoby, z czego jeden już raczej wygasł:

http://www.mpcforum.pl/topic/793506-zdobywanie-sb-przez-aeriagames/

http://www.mpcforum.pl/topic/929140-poradnik-darmowe-speed-boost-w-kilka-sekund/

6. To już musisz dostosować do typu zawodów w jakich masz zamiar grać danym wozem, pościgi czy wyścigi.

7. Co tydzień jest rotacja zawodów dostępnych w grze i jedne trasy są zabieranie i dodają inne. Chociaż już nie pamiętam jak to tam było z niskimi LVL'ami.

Opublikowano

W zasadzie Flinn odpowiedział już na wszystkie pytania, ale co do 7 pytania to na początku jak masz mały level masz mało tras, wbijesz większe - będzie więcej.

Opublikowano

1.Wchodzisz do kryjówki-->Tunig-->Salon z Częściami i obok napisu sklep masz zawiniętą strzałke.Klikasz ją i jesteś w magazynie.

2.Najszybszym sposobem są ucieczki dróżynowe,zwłaszcza High Stakes.

3.Tak,w końcu o to chodzi by mieć jak najlepsze auto.

4.Te części można wygrać.Najlepsze są ultra-4 gwiazdkowe.

5.Tak.Jest jeden sposób z AeriaGames,drugi ze SponsorPay.

6.Wszystkie są przydatne,zależy jaki tryb.

7.Trasy się zmieniają co tydzień.

//Sorki,zacząłem pisać jak ty skończyłeś.

Opublikowano

1. Wszystkie części są w magazynie. Wchodzisz do kryjówki -> Tuning i masz tam warsztaty umiejętności, tuningu wizualnego i osiągów. Wchodzisz do któregoś z nich i w lewym górnym rogu masz tasz takie kółko, po kliknięciu na nie przeniesiesz się do magazynu.

2. Najbardziej opłacalne są ucieczki drużynowe, szczególnie polecam te klasowe bo można na nich dostać więcej kasy.

3. Pewnie że warto kupować nowe wozy. Ścigaj się na razie tym co masz i powoli zbieraj sobie na coś lepszego.

4. Części dwu/trzy i czterogwiazdkowe można zdobyć kupując pakiety kart lub wygrać z kart po zawodach i zbieraniu diamentów.

5. Tak, są jak na razie 2 sposoby, z czego jeden już raczej wygasł:

http://www.mpcforum.pl/topic/793506-zdobywanie-sb-przez-aeriagames/

http://www.mpcforum.pl/topic/929140-poradnik-darmowe-speed-boost-w-kilka-sekund/

6. To już musisz dostosować do typu zawodów w jakich masz zamiar grać danym wozem, pościgi czy wyścigi.

7. Co tydzień jest rotacja zawodów dostępnych w grze i jedne trasy są zabieranie i dodają inne. Chociaż już nie pamiętam jak to tam było z niskimi LVL'ami.

Odnośnie 2.O co chodzi z tymi "klasowymi" ?

Opublikowano

A jeszcze jedno.Jak mogę sprawdzic swoje statystyki w grze np ile razy bylem pierwszy itp.

Nie da się tego sprawdzić, kiedyś można było sprawdzić statystyki w grze oraz na stronie, ale już się nie da.

To jest strona, na której możesz sprawdzić statystyki dotyczące swojego konta, ale te dotyczące wygranych wyścigów itp. nie działają.

http://nfs-s.com/
Opublikowano

Mozna na stale klikajac w launcherze taką zębatke u gory i zmieniajac jezyk na polski ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mozna na stale klikajac w launcherze taką zębatke u gory i zmieniajac jezyk na polski ;)

No ja właśnie tak robię i muszę za każdym razem gdy włączam grę, bo jak wyjdę to znowu mam Angielski.:<

Opublikowano

1.Kryjowka->tuning->osiagow i tam masz taka zakladke sklep obok niejjest taki łok i na niego klikasz i masz magazyn

2.Moim zdaniem ucieczki druzynowe klasy D i A

3.Ja osobiscie zostawil bym pierwsze auto w kl.D robil ucieczki klasy D a jako 2 auto kupil Asyona Martina Vantage lub Porshe GT-2

4.Mozna wygrac z wyscigu nzwet 4 gwiastkowe czesci

5.Tak jest wiele poradnikow na tym forum jsk to zrobic

6.Zadnych jak chwile pograsz to uzbiera ci sie duzo powerupow ja obecnie mam ponad 4 tys nitro

7.Tak ale to jest normalne co tydzien nastepuje rotacja zawodow i wszystkie sie zmieniaja oprocz dragow ucieczek druzynowych i pewnego sprintu klaasy B

paf3ceplecbc_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...