Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przecena Riven

Expeliarmus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedy zostanie przeceniona Riven na 4800?

Jeżeli kupiłbym ją np, tydzień przed przeceną to zwrócą mi 1500?

Przecena będzie jak wyjdzie następny champion.

Zostanie Ci wzrucona różnica.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

nie zwracają różnicy... :)

było mówione i pisane setki razy, a dlaczego? BO TE PRZECENY BYŁY... co? ...ZAPOWIEDZIANE! :D

dlatego właśnie nie zwrócą ci różnicy, tylko zapłacisz więcej, ja specjalnie do wyjście aatrox;a czekałem z kupnem talona... i zrobiłem eksperyment, bo mój kolega kupił go tydzień wcześniej (nie wiedział o przecenie) i nie zobaczył tych 1.5k IP.

Opublikowano

Bezpieczniej bedzie poczekac az wyjdzie new postac i dopiero kupic ta riven, sam tak zrobie.Po za tym jeszcze nic nie bylo o new postaci, pewnie za tydz bedzie + 2-3 tydz i wyjdzie dopiero.Więc jesli kupic teraz to nie dostaniesz zadnej roznicy

Opublikowano

nie zwracają różnicy... :)

było mówione i pisane setki razy, a dlaczego? BO TE PRZECENY BYŁY... co? ...ZAPOWIEDZIANE! :D

dlatego właśnie nie zwrócą ci różnicy, tylko zapłacisz więcej, ja specjalnie do wyjście aatrox;a czekałem z kupnem talona... i zrobiłem eksperyment, bo mój kolega kupił go tydzień wcześniej (nie wiedział o przecenie) i nie zobaczył tych 1.5k IP.

Ok, mój błąd. Pomyliło mi się ze skinami które miały podrożeć te za 1350.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...