Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pieniądze za czas][48 slotów]>>OsdiCraft<<[Starannie dobrane pluginy] [Miła atmosfera] [Dobra Maszyna] [Tanie VIP]

radek1051

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera powód . . .

1. Brak info [jaki typ serwera]

2. osoby które mają dostęp do komend w ogóle nic nie wiedzą i pytają się jak się np. kopiuje

3. mapa biedna

93853421969782355192.png
Opublikowano

@2UP

Przychylam się do zdania KradMaster, serwer zapewne należy do tych, które powstały i po miesiącu padną. Byłem świdkiem jak HeadAdministrator "xBezduczny" oszukał gracza, który zakupił rangę Vip na tym właśnie serwerze. Dostałem bana za to, że chciałem pomóc administracji. Powód: Idź stąd

Opublikowano

Nie polecam, działki małe oraz drogie, budowniczy serwera który posiada OP'a nie potrafi pisać poprawną polszczyzną, miasto jest małe, nieestetyczne oraz jest tam zawalone wszystko. Dzięki płatnym opcjom, np. Svip, możemy zabijać praktycznie każdego który nie ma gamemode'a ponieważ dostajemy diamentową zbroję jak i mecz który jest ulepszony, zero informacji na temat jaki to typ serwera ( o ile można te kilka linijek które wypocił autor tematu można nazwać informacjami...)

Jeszcze raz serwera nie polecam.

Opublikowano

@REF DODANE Aktualnie serwer jest survival-RPG

Jeżeli chcielibyście coś zmienić w serwerze piszcie na Pw do "radek1051"

Serwer wystartował na nowo więc za wszelkie poprzednie problemy przepraszam i proszę o wybaczenie. Zapraszam do wbijania

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Zapraszamy na serwer wiele poprawek nowa administracja

Zapraszamy o 16:40 event

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...